Mașinile regale – Iată automobilele conduse de Prințul William și Ducesa Kate

Aston Martin DB6 Volante Ducesa Kate

Kate Middleton este ducesa independentă care iese pe porțile palatului fără gardă de corp și fără șofer. Săptămâna trecută, înainte de nunta surorii Pippa, Kate a fost surprinsă la volanul unui Range Rover. Iată și alte mașini conduse de ducele și ducesa de Cambridge.

Range Rover

Kate Middleton si Prințul William

Folosit intens de familia regală, Range Rover este și pe lista mașinilor preferate de ducele și ducesa de Cambridge. Drumurile în afara Londrei sunt parcurse la bordul SUV-ului de lux. Kate se descurcă fără probleme cu monstrul de 5 metri.

Audi R8

Audi R8 Ducesa Kate și prințul William

Fiul cel mare al prințesei Diana deține o flotă aproape în totalitate britanică. Singura excepție este un Audi R8. Mare fan Audi, William a invitat la nunta sa oameni de top din conducerea producătorului german. Fratele său Harry a rămas fără permis la volanul lui R8, pentru că a fost prins de poliție rulând cu 208 km/h.

Jaguar XF

Jaguar XF Ducesa Kate și Prințul William

Flota regală ar fi incompletă fără un Jaguar. Înainte de venirea pe lume a prințului George, Kate și William conduceau o limuzină XF. A fost un cadou de nuntă primit de Kate de la soțul ei. Acum cei doi călătoresc la bordul Jaguar-ului doar ocazional.

Bentley Flying Spur

Bentley Flying Spur Ducesa Kate și Prințul William

Bentley-ul blindat este mașina reprezentativă a flotei ducilor de Cambridge. Limuzina vine cu o viteză maximă de 320 km/h, cu un interior personalizat și funcții unice demne de Familia Regală. Protecție la nivel înalt, performanță pe măsură și o înfățișare incredibilă au transformat Bentley Flying Spur în preferata ducelui și a ducesei.

Volkswagen Golf Mk IV

Golf Mk Ducesa Kate

Înainte de a se căsători cu prințul William, studenta Kate Middleton conducea un Golf Mk IV cu 3 uși, de culoare neagră. Se pare că a primit mașina, deja utilizată, de la mama ei, care o cumpărase în 2001 din Edinburgh. Mașina a fost scoasă la licitație pe eBay în 2011.

Audi A3

Audi Ducesa Kate

Kate a renunțat la Golf și a trecut la Audi A3 în 2007, aliniindu-și astfel preferințele cu cele ale viitorului soț. Viitoarea mireasă regală a trecut la Audi atunci când s-a mutat la Londra. La volanul acestei mașini, Kate a fost surprinsă vorbind la telefon, atrăgându-și critici numeroase.

Aston Martin DB6

William and Kate 2 Aston Martin DB6

Aston Martin DB6 Volante a fost prima mașină în care au călătorit William și Kate ca soț și soție. Este mașina cu plăcuța cu un număr de înmatriculare personalizat, JUST WED (“Proaspăt căsătoriți”), cu care au plecat de la restaurant în ziua nunții, trăgând în urma lor baloane cu heliu.

Adaugati comentariu