Lamborghini Urus o ia la goană pe macadam într-un nou teaser video

Lamborghini Urus

Un lucru este sigur de acum. Viitorul SUV Lamborghini Urus vine cu un mod de rulare pentru orice tip de suprafață. Nu mai puțin de șase moduri diferite pot schimba comportamentul primului SUV din istoria producătorului italian, pe care îl vom vedea în două săptămâni.

Dar până atunci, Lamborghini a făcut publice deja trei teasere video, în care au arătat cum se comportă pe nisip (Sabbia) și pe zăpadă (Neve). Noul clip trimite SUV-ul pe macadam, odată ce șoferul cuplează modul Terra. “Control absolut și performanță în off-road”, promit italianeii.

În clipul de 30 de secunde apare și bordul digital al ceea ce italienii numesc “primul super SUV din istorie”, cu motor V8 biturbo de 650 de cai putere.

Așteptăm așadar încă trei clipuri cu 3 moduri de rulare (Strada, Sport și Corsa) și, evident, momentul în care Lamborghini Urus se va dezbrăca de camuflaj, pe 4 deccembrie, atunci când va fi prezentat oficial acasă la constructorul Italian, în Sant’Agata Bolonese. Cei mai norocoși dintre clienți își vor primi mașinile la jumătatea lui 2018.

 

Adaugati comentariu