„La Keida Skin, valorile, principiile, calitatea produselor si a serviciilor sunt pe primul loc!”

Keida Skin

Doamnelor, lăsaţi totul la o parte, pentru că urmează să aflaţi o serie de informaţii valoroase pentru tenul vostru. Interviu special cu Anişoara, fondatoarea brandului Keida Skin.

MissAuto: Ne plac maşinile de-o viaţă. Dar suntem pasionate şi de frumuseţe. Prin urmare, dorim să ştim ce este Keida Skin. De unde această idee şi cum s-a concretizat ea în afacerea care este astăzi?

Keida Skin: Keida Skin oferă linii specializate de produse cosmetice pentru îngrijirea pielii. Aceste produse sunt realizate în Coreea de  Sud, concepute pentru a ajuta la menţinerea sănătăţii pielii, prin îmbunătăţirea texturii pielii, reducerea acneei, a ridurilor şi multe alte beneficii.

Keida Skin a luat naştere, de fapt, cu nevoia mea de a-mi găsi o cremă potrivită pentru ten, care să mă ajute să scap de acnee şi care să-l hidrateze în profunzime. Această idee a apărut şi s-a concretizat în urma unei experienţe personale, şi anume acneea, dobândită în urma procesului de recuperare după o pareză facială cauzată de un şoc emoţional. Mă bucur să spun că brandul Keida Skin ajută oamenii să se simtă frumoşi şi sănătoşi, şi că am putut transforma o experienţă dificilă într-o oportunitate de a aduce un zâmbet pe feţele clienţilor mei şi de a le oferi un sentiment de încredere şi satisfacţie.

keida Skin

În final munca nu s-a oprit la dezvoltarea de produse sigure şi eficiente, ci şi la educarea clienţilor cu privire la îngrijirea pielii.

MissAuto: Cine este în spatele acestei afaceri?

Keida Skin: În spatele afacerii se află o echipă dedicată de profesionişti, fiecare cu propriile sale abilităţi şi experienţă în domeniul de specializare. Cu toţii împărtăşim aceaşi obiectiv – acela de a oferi soluţii eficiente pentru nevoile clienţilor noştri. Echipa noastră include de asemenea specialişti în cercetare şi dezvoltare, profesionişti în biochimie, farmacie, avem de asemenea specialişti în marketing şi vânzări şi nu în ultimul rând oameni dedicaţi în serviciile pentru clienţi care se ocupă de întrebările şi îndrumarea corectă a clienţilor.

keida Skin

MissAuto: Care sunt provocările întâlnite pe parcursul acestei călătorii?

Keida Skin: Dezvoltarea unui brand de skincare este o călătorie care implică multă munca şi multe provocări, însă una dintre cele mai mari provocări a fost să răspundem clar nevoilor reale ale clienţilor noştri. Suntem atenţi să ne adaptăm nevoilor clienţilor şi să oferim produse eficiente care să ofere rezultate pe termen lung.

MissAuto: Cum arată o zi din viaţa unui antreprenor roman pasionat de frumuseţe şi sănătate?

Keida Skin: O zi din viaţa unui antreprenor pasionat de frumuseţe şi sănătate poate fi extrem de intensă şi provocatoare, dar şi plină de satisfacţii şi împliniri. Fiecare zi implică multă muncă, pasiune şi sacrificii, însă ideea de a crea şi a oferi produse care aduc bucurie şi beneficii pentru oameni este sursa de satisfacţie şi obiectivul principal.

 

MissAuto: Care sunt beneficiile produselor Keida Skin şi care sunt contraindicaţiile acestora (dacă există)?

Keida Skin: Beneficiile produselor Keida Skin sunt numeroase şi acoperă mai multe nevoi, printre care:

-Reducerea ridurilor;

-Îmbunătăţirea texturii pielii;

-Hidratarea pielii;

-Protecţia împotriva radicalilor liberi;

-Stimularea producţiei de colagen;

-Combaterea acneei.

Aceste beneficii sunt oferite de câteva dintre ingredientele care se regăsesc în produsele noastre cum ar fi:

-Retinol;

-Acid Hialuronic;

-Niacinamide;

-Extract de Melc;

-Colagen Hidrolizat;

-Caffeină;

-Vitamina C;

-Acid Ferulic;

-Extract de catină;

-Extract de ceai verde;

-Centella asiatică.

keida Skin

MissAuto: Cum trebuie folosite corect produsele de la Keida Skin? De câte ori pe zi, pe ce perioadă … Cum ar trebui să arate o rutină completă?

Keida Skin: Folosirea corectă a produselor de îngrijire Keida Skin este importantă, pentru a obţine cele mai bune rezultate şi pentru a evita posibilele iritaţii.

-Crema anticearcane se aplică pe pielea curată şi uscată, folosind degetul inelar, masând uşor începând din colţul interior al ochilor spre cel exterior. Se poate aplica atât dimineaţa cât şi seara.

-Crema cu retinol şi acid hialuronic se aplică seară, după curăţarea şi tonifierea pielii, se aplică o cantitate mică şi se evită utilizarea  sa cu alte produse ce conţin spre exemplu, vitamina C.

Frecvenţa şi perioada de utilizare variază în funcţie de tipul de piele şi nevoile sale. Rutina completă de îngrijire trebuie să includă următorii paşi:

-Curăţare;

-Exfoliere;

-Tonifiere;

-Ser tratament ( vitamina C, acid hialuronic,etc);

-Crema anticearcane;

-Crema hidratanta;

-Crema SPF ( în rutina de dimineaţă). În general o rutină de îngrijire a pielii trebuie adaptată nevoilor tipului de ten a fiecărei persoane.

MissAuto: Ce sfaturi aveţi pentru doamnele care au dificultăţi în a găsi produsele potrivite nevoilor lor?

Keida Skin: 1)Identificarea tipului de ten şi a nevoilor sale este cheia pentru a găsi produse potrivite. Acesta este un aspect foarte important pentru a alege produsele potrivite pentru nevoile specifice tenului.

2)Verificarea ingredientelor. Acest lucru ajută la identificarea produselor potrivite pentru fiecare persoană, ce conţine şi cum poate ajuta produsul respectiv.

3)Utilizarea produselor specifice. Dacă există probleme cum ar fi acnee, ten sensibil, căutaţi produse formulate exclusiv pentru aceste probleme.

4)Consecvenţa utilizării produselor este importantă pentru stabilirea unei rutine corecte şi eficiente. Imperfecţiunile tenului apar de-a lungul timpului, este nevoie de consecvenţă.

MissAuto: Ce ar trebui să stie doamnele şi domnisoarele despre Keida Skin şi nu s-a spus nicăieri acest lucru?

Keida Skin: Keida Skin este un proiect de suflet, cu şi despre oameni. La baza brandului Keida Skin, valorile, principiile, calitatea produselor şi a serviciilor sunt pe primul loc. Misiunea noastră a fost şi este să contribuim la îmbunătăţirea stării de sănătate şi a calităţii vieţii oamenilor prin îmbunătăţirea stării de spirit, să se simtă încrezători şi frumoşi.

MissAuto: Am început acest interviu prin a spune că ne plac maşinile. Prin urmare, suntem curioase să ştim ce maşină conduceţi şi care au fost factorii care v-au influentat alegerea?

Keida Skin: În ceea ce priveşte acest subiect, trebuie să recunosc că aceasta nu este zonă în care îmi concentrez interesul. Maşina pe care o conduc este seria1, o maşină fiabilă şi economică, ideală pentru traficul aglomerat din oraş.

MissAuto: Ce vă enerveaza cel mai tare în trafic?

Keida Skin: Aglomeraţia ar putea fi, însă în general îmi menţin calmul pentru a fi atentă la trafic.

MissAuto: Câteva cuvinte pentru cei care ne urmăresc.

Keida Skin: Mulţumesc pentru timpul acordat şi oportunitatea de a discuta şi sper ca informaţiile pe care le-am împărtăşit sunt utile şi vor ajuta la îmbunătăţirea îngrijirii pielii. Nu uitaţi că o rutină de îngrijire a pielii, include atât produse de calitate cât şi un stil de viaţă sănătos. Amintiţi-vă că o rutină regulată şi adecvată de îngrijire a pielii poate aduce beneficii semnificative pentru sănătatea şi aspectul pielii.

Adaugati comentariu