FOREO îți asigură un tratament de spa în doar 6 minute

Foreo

FOREO îți asigură un tratament de spa în doar 6 minute. Lumea se află într-o transformare continuă, văzând cum totul în jurul nostru evoluează de la o zi la alta. Însă, un lucru ce rămâne neschimbat este dorința de a avea grijă de corpul nostru. Aici este inclusă și rutina de îngrijire a pielii – un ten sănătos, ferm și luminos este încă un obiectiv de vis.

Recent, brandul suedez de beauty-tech, FOREO, a elaborat o cercetare de marketing alături de compania OnePoll. Aceasta a implicat 2.000 de respondenți de sex feminin, arătând un rezultat deja intuit, și anume, faptul că femeile caută în mare parte soluții naturale când vine vorba de corpul lor – acestea dedică în medie 23 de minute pe zi îngrijirii pielii, însă 73% dintre ele ar dori să reducă acest timp. Adică, oamenii încep să caute soluții mai rapide și eficiente.

„Mintea și corpul sunt aliați puternici, iar pielea este precum o oglindă a stării noastre de sănătate. De aceea alocăm atât de multă importanță noțiunii de a avea grijă de tine – și nu doar cu ocazia anumitor sărbători. Astfel, FOREO a conceput un tratament facial complet care va oferi rezultate profesionale în doar 6 minute”, explică CEO-ul FOREO EE, Vladimir Cuturilo.

Descoperă în următoarele rânduri, secretul frumuseții durabile și curate, cu un tratament de doar 6 minute, asigurat de FOREO.

Curățarea facială – 1 minut

Peeling-ul poate fi o componentă foarte importantă într-o rutină de îngrijire de calitate, însă această tehnică poate aduce daune pielii sensibile sau problematice. De aceea, un dispozitiv precum LUNA 3 schimbă complet regulile jocului. Perii moi din silicon garantează o curățare minuțioasă și blândă, care în același timp îndepărtează până la 99,5% din murdăria și toxinele acumulate ( machiaj, exces de sebum, celule moarte).

Antrenament muscular facial – 3 minute

Tonifiază-ți și oferă fermitate tuturor celor 69 de mușchi ai feței chiar acum. BEAR este un dispozitiv care combină tehnologia cu microcurent cu pulsațiile T-Sonic, lucru ce are drept outcome o întinerire a pielii și reducerea liniilor fine. Mai mult de atât, acesta reușește să modeleze perfect fața, oferindu-i un contur de invidiat.

O relaxare binemeritată – 2 minute

UFO 2 este un dispozitiv ce combină 4 tehnologii de ultimă oră și încheie impecabil o rutină de îngrijire de 6 minute. Terapia cu lumină LED, termoterapia, crioterapia și pulsațiile T-Sonic, vor  asigura rezultate la nivel profesional în doar 2 minute. În plus, beneficiile UFO 2 sunt dublate atunci când funcționează alături de una din măștile FOREO – rezultatul fiind o hidratare a pielii de 125% după doar 90 de secunde de utilizare, cu un efect ce durează până la 6 ore. Nu în ultimul rând, dispozitivul reduce semnificativ aspectul ridurilor în doar 7 zile.

Descoperă întreaga gamă de dispozitive  Foreo – și care sunt beneficiile acestora – pe notino.ro.

Adaugati comentariu