Keanu Reeves plânge cu lacrimi de crocodil într-o reclamă. Este modul bizar al actorului de a-și anunța fanii că acum, compania sa care produce motociclete, Arch Motorcycle, are și pagină web.

Starul din Matrix apare într-o serie de reclame produse de compania Squarespace, care promovează propria sa afacere, toate programate să apară în pauza publicitară a finalei de fotbal american, Super Bowl.

“Am emoții de când am aflat că Squarespace va difuza aceste spoturi în finală. Iubesc fotbalul, îmi place atât de mult să mă uit la Super Bowl și consider că reclamele difuzate în pauzele publicitare fac parte din joc”, spune Keanu Reeves entuziasmat.

Keanu Reeves

Filmul îl arată pe cel care este actor, producător, regizor, cântăreț și mai nou, proprietar de companie moto, lângă un foc de tabără, cu o tabletă în mână, punându-și întrebări despre branding și promovare. Odată ce a găsit răspunsurile la întrebările sale, o lacrimă îi apare pe obraz. Este o parodiere a fotografiilor făcute publice de paparazzi în 2010, atunci când l-au surprins mâncând singur pe o bancă în parc.

 AFLĂ DE CE ESTE…

Pasionat de călătoriile pe două roți, Reeves și-a fondat propria companie moto în 2011. Cu sediul în California, constructorul realizează motociclete de lux exclusiv la comandă. Brand-ul actorului a produs, până la ora actuală, peste 200 de unități unicat, realizate de specialiști care le asamblează manual, pentru a le ridica la standardele impuse de cei mai pretențioși dintre clienți, din punct de vedere ergonomic și estetic.