Karoque de carton – Skoda construiește o mașină pentru copii

Karoque de carton (1)

Acesta este cel mai ușor vehicul la scară reală din lume. Dar cu siguranță, nu și cel mai ieftin. Nu are motor, nu pleacă de pe loc decât împins, dar are o scuză. Este pentru copii și este echipat cu tot ce i-ar putea ține ocupați pe cei mici!

Se numește Kid Karoque (Karoque pentru copii) și este o versiune în mărime naturală a crossover-ului ceh, construit la studioul de design Lazerin din Marea Britanie. 600 de ore a durat construcția mașinii de jucărie, de-a lungul a 10 săptămâni. Vehiculul are montată o consolă de jocuri, un iPad integrat în bord, microfoane fără fir și un discobol colorat.

Karoque de carton (2)

Copiii primesc și WiFi la bord, un proiector de filme și chiar o ascunzătoare secretă sub capotă, cu orificii de unde aceștia pot trage cu ochiul fără să fie însă, zăriți. Vine chiar și cu tobogan care se termină într-o piscină cu 1.500 de mingi, numărul exact de mingi care poate să încapă în portbagajul unui Karoque real.

Karoque de carton a luat naștere în urma unui sondaj desfășurat printre copii cu vârste cuprinse între 6 și 11 ani. Aproape trei sferturi dintre aceștia au răspuns că și-ar construe o mașină din carton.

Adaugati comentariu