Honda a găsit cea mai rapidă metodă de calmat copiii care plâng

metodă de calmat copiii

Colici. Puseuri de creștere. Regresia somnului. Primii dințișori. Doamne, copilul ăsta chiar nu mai adoarme? Toți părinții au trecut prin etapele astea. Dar Honda a găsit cea mai rapidă metodă de calmat copiii care plâng.

Mulți părinți apelează la aplicații sau jucării cu sunete albe pentru a-și liniști bebelușii. Aspirator, uscător de păr, ploaie, roți de tren. Ar fi în stare să le lase să ruleze la nesfârșit. Dar Honda a inventat o mașinuță de pluș cu zgomot de motor. Și nu e orice motor. Este zgomotul produs de supercarul NSX, cu propulsor V6 biturbo de 3,5 litri, asistat de nu mai puțin de 3 motoare electrice, care produc împreună 573 de cai putere și fac mașina să accelereze de la 0 la 100 km/h în 2,7 secunde.

metodă de calmat copiii Honda NSX (1)

Zgomotele de joasă frecvență de până la 250 de hertzi le amintesc copiilor de sunetele auzite în pântecul mamei. Specialiștii constructorului nipon au înregistrat nu mai puțin de 37 de vehicule diferite, pentru a afla care anume reproduce acele zgomote familiare bebelușilor. Printre modelele testate au fost Honda Prelude din 1987, S2000 din 1999 și NSX din 2018. Cea mai recentă a câștigat.

metodă de calmat copiii Honda NSX (3)

Pentru moment, jucăria cu zgomote albe este doar un prototip, dar conform celor de la Honda, sunt părinți care au raportat că bebelușii lor reacționează pozitiv la sunetele produse de aceasta. Studiile arată că 75% dintre mamele japoneze sunt îngrozite de posibilitatea ca micuții lor să plângă în public.

Adaugati comentariu