Geneva 2018: Mazda6, mai tehnologizată ca niciodată

Mazda6 2

Mai tehnologizată, mai dinamică, mai sigură: japonezii aduc la Geneva în premieră mondială modelul Mazda6 Wagon.

Noua familie Mazda6 se află expusă la standul Mazda de la Geneva: versiunea break în premieră mondială, iar sedanul în premieră europeană. Iar când actuala generație arată atât de bine, ce rost mai are să-i schimbi aspectul din temelii? Designerii Mazda au înțeles acest lucru și au adăugat elemente fine care să-i aducă un plus de rafinament și să-i amelioreze coeficientul aerodinamic.

Mazda6

Farurile zvelte au luminile semnalizării integrate în zona superioară, pe toată lungimea lor, iar acum includ și proiectoarele de ceață. Sub ele au apărut două elemente cromate, iar calandrul a crescut în dimensiuni, ajungând mai aproape de sol. Toate acestea amplifică senzația de lățime, de stabilitate, a zonei forntale, dar și spatele a fost redesenat în același scop.

Acum, țevile de eșapament au diametru mai mare și sunt așezate mai spre colțurile caroseriei. O tușă de rafinament: suprafața vopsită se extinde acum până în zona inferioară a barei de protecție din spate. Jantele de 17 și 19 inci sunt redesenate, adăugând forță întregului design. În sfârșit, culoarea Soul Red Crystal, pe care o cunoaștem de pe actualil CX-5, cu 20% mai luminoasă și cu o profunzime cu 50% mai mare înlocuiește în gama cromatică vechiul Soul Red. Există și modificări exterioare care nu se văd, dar se simt, precum echiparea ștergătoarelor de parbriz cu sistem de […]

Adaugati comentariu