Fiecare cu ce poate pe Nurburgring. VIDEO

Nurburgring

I se spune Iadul Verde. Dar este paradis pentru amatorii de senzații tari. Toate supercar-urile, dar și prototipurile modelelor premium din Germania ajung acolo. Dar ce caută dricul pe Nurburgring?

Un montaj de aproape 9 minute, postat pe YouTube în urmă cu mai bine de un an și jumătate, arată imaginile hilare ale unei parade inedite.

Un Peugeot 206 a făcut câteva derapaje… mai puțin controlate, astfel încât era să vină peste el următorul participat la parada mașinilor nepotrivite pentru circuit. Un 107 a avut o soartă asemănătoare.

Un Ford Transit cu logo-ul companiei de curierat DHL s-a luat la întrecere cu un Volkswagen Polo și un Nissan Juke, abordând virajele cu scârțâit de roți.

Un autobuz, câteva mașini de poliție, un fund… pardon… un Audi cu un fund pe geam, un domn supraponderal cu un scuter au provocat aplauze în tribune. S-a făcut liniște însă, când a trecut dricul!

Un șofer a tras pe partea stângă a circuitului și și-a recuperat bara spate desprinsă de mașină. Alți doi au oprit pentru că pasagerilor le-a venit rău!

Adaugati comentariu