Fiat Panda Trussardi – Cum arată primul Panda de lux?

Fiat Panda Trussardi (7)

Noul Fiat Panda Trussardi este primul Panda de lux din istorie. Ediția specială vine cu o imagine mondenă și cu un interior cu materiale premium. Noua versiune este disponibilă și cu tracțiune integrală.

Peste 7,5 milioane de clienți au ales un Panda în cei 39 de ani de când micul Fiat este pe piață. Cinci milioane se află încă pe străzi. Sunt cifre care l-au transformat într-un lider al segmentului în Italia. Este cel mai bine vândut Fiat din istorie. Trussardi îi aduce acum un look nou, sofisticat. Este primul produs al colaborării constructorului auto cu brand-ul de modă Trussardi.

Fiat Panda Trussardi (1)

Panda mai deține o serie de recorduri: este prima mașină de oraș cu tracțiune integrală, prima mașină de clasă mică ce a primit transmisie automată, primul SUV urban și prima mașină care a urcat pe Everest. Noul partener Fiat se laudă cu recorduri, de asemenea. „Este prima casă de modă care a organizat spectacole în piețe și pe străzi, pentru a fi aproape de oameni”, spune președintele companiei, Tomaso Trussardi.

Test drive Fiat 500L – Mai 500 ca niciodată

Panda în versiune Trussardi este – susțin italienii – alegerea ideală pentru clienții care vor o mașină de oraș exclusivistă sau un partener de călătorie care să răspună nevoilor de mobilitate și spațiu ale unei familii.

Fiat Panda Trussardi (3)

Sub capota micului Panda monden se află un motor TwinAir pe benzină de 0,9 litri cu 85 de cai putere și cu tracțiune față. Cei care vor tracțiune integrală pot alege Panda cu motor de 1,2 litri cu 69 de cai putere.

Trussardi a ales versiunea Cross, cea echipată pentru aventuri în afara asfaltului. Casa de modă îl echipează și pentru o defilare pe podiumul urban. Astfel, modelul poartă nuanța mată Caffe Italiano Brown. Aceasta poate fi comandată și cu finisaj metalizat. Pe lista de culori exterioare se află și Gelato White, Cinema Black și Colosseo Grey. E ușor de recunoscut, pentru că vine cu logo-ul Trussardi, un ogar englez stilizat, pe jante și pe aripi.

Fiat Panda Trussardi (4)

Pe acoperiș, își fac apariția bare de culoare neagră. Tot negre sunt și carcasele oglinzilor, și jantele de 15 inci, și protecțiile din plastic de pe aripi.

Cabina primește centuri și covorașe personalizate, inserții noi pe fețele ușilor și o tapițerie brown mélange, în timp ce lateralele scaunelor sunt îmbrăcate în piele neagră. Bordul primește finisajul care imită nuanța exterioară Caffe Italiano Brown. Logo-ul Trussardi apare pe volan.

Fiat Panda Trussardi (12)

Campania de promovare a modelului o are în prim plan pe artista americană Ava Max, cunoscută pentru hit-urile “So Am I” și “Sweet But Psycho”. Ava, pe numele ei real Amanda Ava Koci, are 25 de ani. Părinții ei sunt imigranți albanezi și, după un an petrecut în Franța, imediat după prăbușirea blocului comunist, au ales să traverseze Atlanticul.

Adaugati comentariu