Fiat 500 serbează 60 ani cu două ediții aniversare

Fiat 500

Fiat 500, simbol al industriei auto italiene, împlinește șase decenii de la debutul primei generații, aniversare celebrată prin lansarea a două ediții speciale 60th Edition și Anniversario.

Din 1957, Fiat 500 colorează străzile din toată lumea. Legendarul model este o operă de artă care completează perfect peisajul în care se află. Celebrului număr 500 i se alătură anul acesta și motto-ul “Forever Young”, care subliniază personalitatea și valorile legendarului Fiat.

Fiat 500

Ce noutăți tehnologice aduc modelele aniversare Fiat 500?

Neschimbat vreme de șase decenii, Fiat 500 a dobândit de-a lungul timpului diferite aspecte, dar prestanța sa a rămas mereu una exclusivistă. Acesta este unul din secretele tinereții fără bătrânețe a modelului Fiat 500. Designul său a continuat să mențină spiritul inconfundabil, a aprins imaginația artiștilor și a creatorilor de modă, care la rândul lor i-au oferit reinterpretări elegante, exclusiviste sau sportive. De exemplu, nimeni nu poate uita detaliile somptuoase ale ediției 500C by Gucci din 2011, cu plafonul textil decorat cu imprimeul select verde-roșu-verde al celebrei case de modă și scaunele din piele Frau cu imprimeul Guccissima. Sau ediția 500 by Diesel din 2008, un produs saturat cu creativitate, inovație și detalii marcante – un efect obținut anterior de Fiat 500 Pink.

Fără niciun rid la 60 de ani de la apariție – primul tribut adus acestei vârste frumoase este modelul Fiat 500 60th Anniversary. Prezentarea modelului 60th Anniversary la Salonul Auto de la Geneva a demarat sărbătoarea și a confirmat versatilitatea legendarului Fiat 500. Modelul va fi  distribuit pe piețele majore din zona Europa, Orientul Mijlociu și Africa în doar 560 de exemplare, fiecare cu propriul certificat de autenticitate.

Fiat 500

De ce este planșa de bord vișinie?

Fără niciun rid la 60 de ani de la apariție – primul tribut adus acestei vârste frumoase este modelul Fiat 500 60th Anniversary. Modelul va fi  distribuit pe piețele majore din zona EMEA în doar 560 de exemplare, fiecare cu propriul certificat de autenticitate. Designul ediției 60th Anniversary aduce tribut începutului prin planșa de bord din vinil, vișinie de această dată, logo-ul vintage de pe laterale, precum și prin elementele cromate de pe capotă și carcasele oglinzilor.

Disponibil exclusiv versiune cabrio, seria 60th Anniversary încântă simțurile prin caroseria vopsită în două nuanțe care formează paleta Dolcevita: Bianco tristratto și Avorio pastello. Elemente în gri și vișiniu animează combinația cromatică pastelată. Logo-ul originar 500 conține logo-ul aniversar, format din cifrele 6 și 0. Această siglă exclusivistă este poziționată pe stâlpii mașinii și se regăsește și la nivelul plăcuței care indică numărul produsului din seria limitată. Fiat 500 60th Anniversary va fi disponibil în România începând cu toamna acestui an.

Fiat 500

Pe lângă ediția 60th Anniversary, Fiat a lansat o nouă serie specială, în urmă cu câteva zile. Fiat 500 Anniversario este disponibil în culorile verde și […]

Adaugati comentariu