Ea e șoferița de Porsche care a împușcat un om al străzii

șoferiță de Porsche

O femeie în vârstă de 26 de ani din Nashville, Tennessee, este acuzată de tentativă de omor, după ce a împușcat un om al străzii, care îi ceruse să-și mute mașina, pentru că motorul făcea gălăgie și nu-l lăsa să doarmă. Tatăl ei, care este avocat, spune că fata a acționat în legitimă apărare.

Katie Quackenbush a tras pe dreapta în dimineața zilei de 26 august, în afara unei săli de concert, pentru a-și lăsa o prietenă la mașina acesteia. Nu departe de SUV-ul în care se aflau acestea, un bărbat în vârstă de 54 de ani, Gerald Melton, încerca să doarmă. Deranjat de muzică și de zgomotul motorului, acesta i-a cerut șoferiței să schimbe locul de staționare. A urmat o ceartă care a luat sfârșit atunci când femeia aflată la volan a scos un pistol și a tras două focuri de armă, apoi a demarat în trombă. Este varianta susținută de autorități, însă avocatul suspectei povestește altceva.

Avocatul, care este și tatăl acesteia, susține că fetele aflate în Porsche l-au văzut pe bărbat hărțuind un grup de femei. Acesta s-ar fi apropiat apoi de mașină și le-ar fi amenințatpe cele aflate la bord, folosind expresii deplasate. Fiica sa și-a armat pistolul în momentul în care acesta s-a îndepărtat, apoi și-a condus prietena la mașina acesteia. Bărbatul s-ar fi apropiat din nou de ele, iar Katie ar fi tras două focuri de avertizare în aer. Nu a văzut însă, că unul dintre gloanțe l-ar fi atins pe omul străzii.

Mamă a unui băiat de șase ani și cântăreață de country, Katie Quackenbush s-a predat poliției a doua zi. A petrecut 24 de ore în arest și a fost eliberată pe cauțiune, ancheta urmând să stabliească desfășurarea exactă a evenimentelor. Gerald Melton se află în spital în stare gravă, dar stabilă. Artista a aflat cu stupoare că și acesta fusese interpret. Chiar anul trecut, remarcat de producătorul unui studio de înregistrări, Melton a fost invitat să cânte o piesă. “Habar nu aveam că este atât de talentat”, a declarant Katie.

Adaugati comentariu