Doamnelor, vi se pregătește ceva! BMW lucrează la primul SUV coupe compact, BMW X2

BMW X2

BMW se pregătește să arunce pe piață un nou crossover anul viitor, care să umple spațiul liber dintre X1 și X3. Prezentat sub formă de concept la Salonul Auto de la Paris, acesta va fi X2 și va ajunge pe piață anul viitor.

Modelul de serie va renunța probabil la roțile de mari dimensiuni și la farurile stilizate, dar configurația grilei are șanse mari să-și facă apariția la X2. Site-ul britanic Autoexpress a publicat noi fotografii spion cu mașina în teste, pe circuitul de la Nurburgring. Vehiculul poartă un strat gros de camuflaj, dar jantele cu talon mic relevă posibilitatea lansării unui model ultra-performant în cadrul gamei X2, un model M propulsat de un motor pe benzină de 2.0 litri, care ar putea purta emblema BMW M25i.

BMW X2

Versiunile de bază X2 vor prelua motoarele din partea superioară a gamei X1, pe benzină și pe motorină. Mașinile vor fi disponibile cu tracțiune față sDrive18d și cu tracțiune integrală xDrive.

Acoperișul ușor descendent spre spate și pavilionul îngust urmează liniile siluetei de coupe. Fotografiile spion arată că stopurile sunt surprinzător de asemănătoare cu cele montate pe concept, dar roțile sunt mai mici, iar oglinzile laterale au căpătat o formă convențională. Partea posterioară însă, nu seamănă cu formele regăsite la X4 sau X6, așa că este clară orientarea lui X2 spre un caracter mai practic.

Vom vedea varianta finală a modelului X2 la sfârșitul lui 201, iar primele comenzi vor fi onorate la început de 2018.

Aflați mai multe despre BMW X2 pe site-ul AutoExpert.

 

Sursă foto: Autoexpress.co.uk.

Adaugati comentariu