De mâine, 14. 04. 2017, traficul pe Calea Victoriei va fi restricționat

Începând de vineri, 14 aprilie 2017, până marți, 18.04. 2017, traficul va fi restricționat pe Calea Victoriei pentru manifestările organizate cu ocazia Paștelui.

  • Cei care locuiesc în zonă sunt nevoiți să folosească următoarele alternative:
  • Strada Frumoasa (între Strada Sevastopol și Calea Victoriei)
  • Strada Gina Patrichi (între Bulevardul Lascar Catargiu și Calea Victoriei)
  • Calea Griviței (între Strada Constantin Budișteanu și Calea Victoriei, accesul riveranilor fiind restricționat către aleea din fața Palatului Știrbei și apoi către strada Banului).

Această inițiativă a fost luată de primarul Capitalei, Gabriela Vrânceanu Firea: „așa cum am promis, una dintre cele mai importante străzi din centrul Bucureștiului devine pietonală timp de trei zile și se transformă într-un spațiu urban alternativ, unde cultura și istoria se întâlnesc cu distracția și relaxarea. Invit cu drag toți bucureștenii la o plimbare la pas pe Calea Victoriei, unde Municipalitatea a organizat o serie de manifestări culturale speciale, cu ocazia Sărbătorilor Pascale. Toți vizitatorii sunt așteptați să participe la spectacole și concerte cu intrare gratuită, statui vivante, animatori pe picioroange, mimi, personaje pentru copii, papuși uriașe, portretiști și caricaturiști„, a spus Firea.

„Atmosfera Sărăatorilor Pascale va fi întreținută de un program muzical deosebit, susținut de Corul bărbătesc „Armon” și Corul Academic „Divina Armonie” și de prezența unor muzicieni stradali, care își vor pune în valoare talentul la instrumente precum chitara, vioara, flaut, saxofon, viola, violoncel și pian electric”, precizează primaria.

Așadar, ne așteaptă niște zile pline de culoare, muzică și voie bună.

Sursă: Ziare.com

Adaugati comentariu