Dacă mașinile ar fi fotomodele…

Câți dintre dumneavoastră v-ați ales mașina în funcție de performanțe și siguranță? Dar cât de mult a contat design-ul? Avem statistici care confirmă că doamnele vor ca mașina lor să fie “drăguță”, mai presus de orice. Dacă mașinile ar fi fotomodele? Oare cum ar arăta? Doamna Mercedes-Benz ar fi o femeie rafinată? Sau Tesla ar arăta… eco? Și cum rămane cu domnișoara Ferrari?
Fotomodele


Câțiva tineri designeri au găsit răspunsuri pentru aceste întrebări. Aceștia au transferat personalitatea mașinilor în fotomodele. Deci așa arată un Mercedes-Benz S-Class transformat într-o doamnă blondă, prețioasă, cu o eleganță de excepție și o alură business ultra stilată.

Mercedes-S-Class- fotomodele

Tinerii creatori ai ineditei ședințe foto nu au găsit inspirație în gama de modele a rivalilor de tradiție ai lui Mercedes-Benz în cursa vânzărilor, BMW și Audi.

În schimb, aceștia au îmbrăcat o brunetă superbă într-o rochie roșie, care îi scoate în evidență formele, și au numit-o simplu – previzibil, nu-i așa? – LaFerrari.

Ferrari fotomodele

Hummer H1 este o fată care pare să-și petreacă o mare parte din timp ridicînd greutăți la sala de forță. Poartă echipament de sală, dar vai, ce nepotrivit! Are în picioare bocanci din vinilin!

Toyota Camry supermodele

Mașina atât iubită de americanii de clasă mijlocie, Toyota Camry, este vecina de alături, fata căreia vecinul tot ezită să-i ceară numărul de telefon.

Toyota Camry fotomodele

Rolls-Royce Phantom, un Corvette vintage și Aston Martin sunt toate acolo, cu personalitatea lor – fie robustă, fie sofisticată – transferată în imaginea unor doamne și domnișoare.

Adaugati comentariu