Cum arată un Mercedes-Maybach cu opționale care costă cât o mașină de lux?

Mercedes-Maybach

Mercedes-Maybach se traduce prin eleganță, exclusivism și mai ales, lux. O alternativă la Rolls-Royce, limuzinele sub-brand-ului sunt rezervate celor care aleg să se instaleze comod pe unul dintre locurile din spate. Dar cum arată mașina ale cărei opționale costă cât… o mașină de lux?

Mercedes-Maybach S 560 4MATIC are un preț de pornire de 126.035 de euro. Dacă bifăm pachetul AMG Line, adăugăm 6.486 euro. Putem alege și Pachetul Exclusive, pentru 7.437 euro, care aduce ornamente și sistem de iluminare a pragurilor. Dacă vă doriți un sistem de divertisment individual pentru prețiosul pasager din spate, mai plătiți 3.213 euro. Tot el se poate răsfăța cu Pachetul Chauffeur care propune scaune cu memorie și în spate. Pachetul Confort pentru scaunele din față mai costă încă 2.023 de euro.

Mercedes-Maybach

Mașina din filmare are jante AMG de 19 inci, care costă 2.142 de euro, dar noi le vom păstra pe cele incluse în Pachetul AMG.

Pentru atmosfera de palat renascentist de la bord, mașina vine cu tapițerie Silk Beige și Deep Sea Blue, care mai adaugă 6.932 de euro. selectăm și noi din configurator ornamentele Piano Black Lacquer, care costă 1.392 de euro. Există și mai costisitoare însă, cum ar fi combinația de fibra de carbon și același negru lucios, pentru 3.355 de euro. Volanul AMG Performance ne mai scoate din buzunar 738 de euro.

Maybach interior

Discreția se plătește, așa că mai punem 464 de euro pentru geamuri laterale spate și lunetă cu tentă închisă. Mai plătim 5.890 de euro pentru plafonul glisant panoramic Magic Sky Control. Dacă vreți o măsuță pliabilă în spate, mai scoateți din cont 2.142 de euro, care vă obligă să luați și compartimentul First Class pentru 1.369 de euro.

Vrem, evident, și lumină ambientală pentru 476 euro, dar și un TV tuner pentru 1.286 euro. Pentru că iernile nu-s ușoare în România, ne tentează și încăzlirea auxilară, care costă 1.475 de euro. Dar în zilele toride, un compartiment refrigerant va ține șampania rece pe durata călătoriei (1.309 euro).

Maybach interior 2

Pentru o experiență acustică demnă de sală de concerte simfonice, preferăm sistemul de sunet Burmester High-End 3D Surround pentru 6.307 euro.

Head-up display-ul costă 1.201 euro și sigur vom avea nevoie și de asistentul pentru vedere pe timp de noaptee (2.428 de euro). Sperăm însă că nu vom avea nevoie de pachetul Pre-Safe, dar îl alegem și pe acesta pentru 1.535 de euro. Ștergătoarele Magic Vision Control sunt 464 de euro.

Sigur vrem și suspensia Magic Body Control pentru 5.355 de euro.

Cu încă o serie de dotări de siguranță și confort, ducem prețul la 200.000 de euro, adică aproximativ 75.000 de euro față de suma de la care am plecat. Deci fără aceste opționale, ne-ar rămâne bani de noul SUV GLE, prezentat în septembrie 2018.

Vă arătăm mai jos cum arată o mașină cu o configurație asemănătoare cu ceea ce am ales noi.

Adaugati comentariu