Cu mașina la plajă – Șofer de Lexus a încercat să fugă de poliție

Cu mașina pe plajă

Toți visăm la o vacanță la plajă, departe de grijile cotidiene. Soarele, valurile și palmierii par decorul perfect. Ah, dar ceva strică acest rai de vară. O mașină a intrat în apă!

Un american care a crezut că scapă astfel de poliție, a intrat în apă după ore bune în care a încercat să-i fenteze pe oamenii legii, care l-au urmărit pe autostradă, apoi pe plaja din California.

Polițiștii povestesc că șoferul de Lexus a refuzat să oprească atunci când a fost somat, apoi a început să conducă în viteză pe contrasens, iar mașinile cu girofar nu s-au putut ține după el. O oră și jumătate mai târziu, l-au regăsit într-un orășel de pe malul Pacificului, Pismo Beach, California. Speriat că ar putea fi prins, suspectul a intrat cu mașina pe plajă, iar cei aflați în vacanță acolo au fost nevoiți să fugă din calea sa.

După două ore de urmărire ca în filme, mașina fugarului a rămas blocată în nisipul moale de pe malul Pacificului. Șoferul nebun s-a aruncat în apă, dar se pare că polițiștii știu să înoate mai bine ca el. Așa că l-au pescuit din apele Pacificului și l-au dus la secție. Joshua Jordan fusese eliberat condiționat din închisoare, dar noua ispravă îi va mai aduce câțiva ani după gratii.

Adaugati comentariu