Constantin Nautics – despre pasiune, vânt, vele și brățări

Când spunem pasiune, spunem Constantin Nautics …

Ce înseamnă Constantin Nautics? Înseamnă muncă dedicată și suținută, pasiune împletită cu simț de răspundere, accesorii nautice aduse la scară mică și explozie de culoare pentru zile pline.

Creativitatea Constantin Nautics a atins cote maxime prin faptul că a dat o întrebuințare estetică materialelor folosite exclusiv la vasele cu vele. Pasionații de navigație știu că dincolo de momentele unice petrecute pe un vas cu vele, amintirile se păstrează în suflet, nealtereate de timp și oameni. Abordarea Constantin Nautics a adus o nouă interpretare amintirilor, de aici și succesul răsunător care s-a extins foarte repede și a străpuns și alte arii. Accesoriile Constantin Nautics spun povestea ta și te descriu perfect, căci ești ceea ce porți.

Constantin Nautics – despre pasiune, vânt, vele și brățări

Ce materiale se folosesc pentru accesoriile Constantin Nautics

Cel mai important aspect la accesoriile Constantin Nautics este reprezentat de faptul că brandul este 100% românesc. Pasiunea pentru sporturile nautice a născut idei care au depășit granițele țării noastre. Constantin Nautics este mândria de a investi în idei cu rădăcini românești, ridicate la rang de artă.

Produsele sunt confecționate 100% manual, în atelierele proprii din România, din frânghii utilizate la vasele cu vele/pânze, rezistente în condiții de umiditate, căldură sau frig, fără a se deteriora sau a-și modifica forma, aspectul sau calitatea. Fiecare material este atent verificat de personalul Constantin Nautics, astfel încât produsele finite să se încadreze în cele mai înalte standarde de calitate.

 

Materialele folosite sunt aduse la scară mică pentru a putea fi purtate. Cuvântul care caracterizează aceste accesorii este diversitatea și asta pentru că împletiturile sunt de diferite forme și grosimi, asocierea culorilor este mereu surprinzătoare, realizarea lor este impecabilă, iar efectul este de zile mari, în orice combinații, pentru ținute care să emane stil și originalitate.

Constantin Nautics – despre pasiune, vânt, vele și brățări

Sistem de prindere

Poate că cel mai interesant element prezent la brățările Constantin Nautics reprezintă sistemul de închidere, care poaate fi cu ancoră sau bridă. Acesta a cucerit prin originalitate și orice pasionat de sporturi nautice știe să-i acorde atenția meritată.  Cât despre materialul din care este confecționat, acesta poate fi atât din oțel inoxidabil, cât și din aur sau argint, în funcție de preferințe. Reprezintă elementul central și, împreună cu celelealte materiale folosite, oferă statutul de brățară nautică.

Culori folosite

Gama de culori este foarte variată și oferă posibilitatea de a alege combinația care ți se potrivește. Se mizează pe asocieri îndrăznețe foarte actuale, vizând în principal un public dinamic, în căutare de noi aventuri. Pentru că fiecare brățară trebuie să te poarte pe valuri înalte, Constantin Nautics caută în permanență elementele care să te facă să te simți ca pe vas. Vânt în vele, s-avem!

Diversitate

În portofoliul Constantin Nautics găsești o gamă variată de brățări și poți alege din următoarele categorii: Slim, Square Knot, Aviator, Sailors, Summer Breeze, Ocean Wave, Yachting, Royal, Tematice, Kids, Wrap. Cu siguranță vei găsi brățara care să te inspire și să-ți completeze ținuta.

Constantin Nautics – despre pasiune, vânt, vele și brățări

De asemenea, nou, în portofoliul Constantin Nautics găsești brățările Duo numai bune pentru tine și perechea ta. Sfatul meu, dacă vrei să te asortezi, asortează-te cu perechea ta. Nu vei da greș niciodată.

Totodată, pe lângă brățările care au cucerit milioane de inimi, vei fi surprins să descoperi și pandantive, brelocuri și diverse alte accesorii care îți vor completa viziunea de aventurier pe mare, pe marea vieții.

Unde găsiți magazinele Constantin Nautics?

Dacă te-ai hotărât să achiziționezi un accesoriu din gama trebuie să știi că standurile Constantin Nautics sunt mai aproape de tine decât crezi. În marile centre comerciale Băneasa Shopping City, AFI Palace Cotroceni, Cora Lujerului, AFI Palace Ploiești, Maritimo Shopping Center Constanța, în rețeaua Inmedio, Relay și 1 Minute și online, pe www.constantinnautics.rowww.emag.ro. Accesoriile Constantin Nautics sunt prezente și la nivel internațional. Le vei găsi și în peste 15 țări (Germania, Elveția, Austria, Italia, Ungaria, Marea Britanie, Polonia, Cehia, Slovacia, Franța, Belgia, Croația, Canada, Australia, și țările din Orientul Mijlociu).

Constantin Nautics – despre pasiune, vânt, vele și brățări

Și pentru că dezvoltarea înseamnă evoluție, Constantin Nautics prezintă publicului său produse de top cu elemente din aur și argint. Septembrie 2016 a reprezentat punctul de referință în extinderea gamei de produse cu elemente prețioase. Și să nu crezi că se opresc aici. Noile accesorii cu pietre Swarovski dau un plus de strălucire și rafinament. Acestea sunt modele unisex cu dimensiuni intre 15 și 21 de cm, ceea ce înseamnă că vei găsi întotdeauna modelul potrivit.

Garanție

Fiecare produs este atent verificat înainte de a ajunge la tine. Pentru că standardul este foarte înalt, greșelile nu încap în această ecuație. Constantin Nautics este un nume care a căpătat valoare și greutate datorită atenției la detalii și seriozității cu care este tratată fiecare împletitură în parte. Pentru că nu trebuie să-ți faci griji asupra garanției, mai bine gândește-te la ce ți-ar plăcea să porți astăzi.

Constantin Nautics – despre pasiune, vânt, vele și brățări

 

Constantin Nautics vorbește despre tine cu stil, rafinamnet și originalitate. Lasă-l să-ți spună povestea! Vei fi surprins să redescoperi pasiuni uitate, pasiuni care îți vor readuce acel zâmbet …visător.

Adaugati comentariu