Cel mai rapid Pagani e un avion

Avion Pagani (7)

Divizia de design de la Mercedes a realizat orice de la elicoptere la apartamente și yacht-uri. Și Porsche are o ambarcațiune, la fel ca Aston Martin. Pagani nu putea rămâne pe dinafară, așa că brand-ul și-a realizat propriul interior de avion.

Orice producător auto de lux se implică și în domeniul nautic sau în aviație. Așa a făcut, evident, și Pagani. Aeronava cu interior desenat de designerii italieni se numește Infinito și îi aparține chiar lui Horacio Pagani, fondatorul argentinian al brand-ului auto. Este un avion Airbus ACJ319neo jet cu 8 locuri și, pentru că mașinile companiei sunt exotice, extravagante și scandalos de rapide și exclusiviste, avionul nu putea fi altfel.

Avion Pagani (1)

Exact ca un Huayra, Infinito folosește materiale compozite ușoare, cum ar fi carbon și carbon-titan, în fuselajul avionului, în cele opt scaune ale pasagerilor, în mese și în structura pereților interiori.

Iar asemănările cu Huayra nu se opresc aici. Există, la interior tipul de iluminare cu LED “cromoterapie”, iar butoanele și comutatoarele sunt realizate din aluminiu. Tot ce atingi e din materiale prețioase, iar pielea crem este pe listă. Dar la bordul avionului ai ceva ce nu poți avea în mașină. Un tavan “sky ceiling”, pe care este proiectat tot ce se întâmplă afară, indiferent de momentele zilei. Dacă vremea este neplăcută, poți alege dintre mai multe opțiuni de screensaver sau chiar timeline-ul unei rețele de socializare.

Avion Pagani (5)

Airbus susține că al său ACJ319 oferă cea mai înaltă și mai lată cabină din segment, care include un lounge și zone de dormit despărțite prin sticlă electro-cromatică. Un pic diferit față de low cost, așa-i?

Adaugati comentariu