Cel mai ieftin Lamborghini costă 2.500 de euro și nu are motor

Lamborghini Alpha-One

Dacă vrei să te dai mare că deții un Lamborghini, dar nu-ți permiți unul, avem soluția. Cel mai ieftin Lamborghini din lume costă aproximativ 2.500 de euro. Din păcate, nu are motor. Este vorba despre un smartphone, Lamborghini Alpha-One, produs de divizia de lifestyle a producătorului italian.

Se numește Alpha-One și este conceput de Tonino Lamborghini, cel responsabil cu realizarea produselor de lifestyle ale brand-ului italian, nimeni altul decât fiul marelui fondator Ferruccio Lamborghini.

Lamborghini Alpha-One

Cu un preț de cel puțin 3-4 ori mai mare ca un smartphone ultra-performant, Alpha-One amenință să arunce praf în ochii rivalilor, așa cum sunt obișnuiți să facă șoferii de Lamborghini. Evident, prețul de listă nu este atât de mare datorită performanțelor, ci datorită prezenței logo-ului cu taurul furios. Alpha-One nu beneficiază de tehnologie revoluționară.

Telefonul inteligent vine cu display WQHD de 5.5 inchi, un procesor Qualcomm Snapdragon 820, 4GB de RAM, o cameră de 20 megapixeli pe spate și una de 8 megapixeli în față, scanner cu amprentă și folosește Android Nougat ca sistem de operare.

Adaugati comentariu