Ce „tragedie”! S-a răsturnat camionul cu bere. Imaginile „dezastrului”

bere

Este o zi tristă pentru băutorii de alcool din lumea întreagă. Un camion care transporta bere a rămas fără prețioasa încărcătură. Aproximativ 10.000 de sticle se aflau în remorcă. Aproape jumătate dintre ele și-au găsit sfârșitul tragic pe șosea.

Șoferul de camion, în vârstă de 53 de ani, a pierdut controlul mastodontului în apropierea unui sens giratoriu de lângă Leutershausen, Bavaria. Manevrele pentru a-l restabiliza nu l-au ajutat prea mult, așa că lăzile cu bere au luat-o la vale. Camionul transporta 1.280 de lăzi pline cu sticle de bere. Peste jumătate dintre ele au ajuns pe jos. Costul transportului este estimat la aproximativ 12.000 de euro.

bere

Dacia Logan fugărită de poliție în Germania

Nu a fost deloc ușor pentru autorități să curețe asfaltul de cioburi și alcool. Pompieri voluntari din Mannheim și o echipă locală de apărare civilă au fost delegate pentru rezolvarea problemei. Drumul a fost blocat pentru mai bine de șase ore de la accidentul care avusese loc în jurul orei 19.

bere

Șoferul este anchetat acum și pentru că nu și-a asigurat corespunzător marfa. Imaginile “dezastrului” sunt greu de privit pentru cei care tânjesc după o bere.

 

Adaugati comentariu