Ce mașină conduce Will Smith în animația Spies in Disguise

Will Smith Audi e-tron (3)

Will Smith conduce un supercar în animația produsă de 20th Century Fox, Spies in Disguise, care va ajunge anul viitor pe marile ecrane. Personajul interpretat de actor este însoțit în misiunea sa de spionaj de un Audi RSQ e-tron.

Supercar-ul este o randare digitală realizată de designerii constructorului de la Ingolstadt. Modelul electric virtual cu două locuri poartă denumirea de Audi RSQ e-tron. Personajul animat căruia Will Smith îi împrumută vocea, dar și aspectul fizic, beneficiază de un vitezometru holografic, dar și de funcții de rulare autonomă. Ca un agent secret ce se respectă, personajul va primi și dotări necesare unui astfel de șofer cu abilități de James Bond.

Will Smith Audi e-tron (2)

Lance Sterling este un Will Smith Virtual, care se bucură de supercar-ul cu patru cercuri. Actorul american nu se află la prima colaborare cu Audi. În 2004, în filmul “I, Robot”, personajul principal conducea un Audi R8 cu look futurist la acea vreme, care a intrat ulterior în producția de serie. Astfel, fanii brand-ului pot spera că RSQ e-tron va ajunge, la un moment dat, pe șosele.

Will Smith Audi e-tron (1)

“Audi și Fox au colaborat excelent de-a lungul timpului și suntem încântați că relația noastră progresează, aducând Audi în premieră în lumea filmelor de animație”, spune Erin Williams, vicepreședintele diviziei de Marketing a studiourilor 20th Century Fox.

Pelicula va ajunge în cinematografe în septembrie 2019.

 

Adaugati comentariu