Ce mașină conduce Ashleigh Barty, noul număr 1 mondial din tenis?

Ashleigh Barty

Noul număr 1 mondial din tenisul feminin, Ashleigh Barty, este pe teren în prestigiosul Turneu al Campioanelor la acest sfârșit de an. Australianca a primit un Porsche Cayenne Coupe după ce a câștigat Cursa Porsche către Shenzen.

După cinci ani la Singapore, Turneul Campioanelor s-a mutat la Shenzen, cu cele mai mari premii din istoria turneului. Acolo este și noul număr 1 mondial, Ashleigh Barty, în vârstă de 23 de ani, cea mai de succces jucătoare de tenis din Australia.

Cu succesul de la Rolland Garros, Miami și Birmingham, Ashleigh aleargă după o nouă victorie cu viteza asigurată de cei 340 de cai putere și 450 Nm, dezvoltați de motorul de 3.0 litri al SUV-ului coupe, dezvăluit în primăvara acestui an.

Ashleigh Barty

“Sper să rămân în forma bună pe care am arătat-o și să joc cel mai bun tenis al meu la finalul acestui sezon, care deja a fost foarte special pentru mine”, a spus tânăra jucătoare.

La Shenzen, Ashleigh se află în compania româncei Simona Halep, și ea o colecționară de mașini puternice, brand ambassador pentru Mercedes-Benz. Tot acolo s-a aflat, zilele acestea, și jucătoarea română din Canada, Bianca Andreescu, care s-a retras din cauza unei accidentări.

Porsche pune la dispoziția finalelor WTA 40 de vehicule. Un Porsche Cayenne Coupe este expus și lângă terenul central. China este o piață de importanță majoră pentru constructorul german Porsche, care a semnat parteneriate și cu organizatorii altor turnee din circuitul WTA. Pe listă se află Sankt Petersburg, Dubai, Monterrey, Birmingham, San Jose, Cincinnati și Linz. În plus, turneul din Stuttgart poartă numele constructorului auto.

 

Adaugati comentariu