Ce gafă! Nu te-ai fi așteptat ca Elon Musk să facă asta

Faimosul Elon Musk surprinde din nou, de data aceasta de la bordul noului Cybertruck. Acesta a fost văzut zilele trecute în Malibu, California la bordul celui mai excentric vehicul, lansat acum 2 săptămâni.

Până aici nimic neobișnuit, neobișnuitul apare în momentul în care lovește un stâlp de circulație. Acesta indica un viraj obligatoriu la dreapta, Elon Musk fiind văzut când vireză spre stânga. Oare nu a văzut semnul de circulație sau l-a ignorat? Desigur, comentariile nu au întârziat să apară pe contul de Twitter.

Vezi aici momentul jenant

Elon Musk împreună cu actorul Edward Norton au luat cina la unul dintre cele mai scumpe restaurante japoneze din L.A

Mulți s-au întrebat dacă este legal să conduci un vehicul prototip precum Cybertruck pe drumurile publice?După cum subliniază site-ul de știri auto The Driven, vehiculul poate fi pe drumurile publice din California dacă are plăcuțe ale producătorului și este utilizat în scopuri de testare. Dar o noapte la Nobu nu este tocmai condițiile adecvate de „testare”.

Cybertruck a fost dezvăluit pe data de 21 noiembrie. Ferestrele, prezentate drept antiglonț au fost spulberate în timpul unei demonstrații despre cât de „rezistent la gloanțe” era camionul. 

Te-ar putea interesa si

Ai alimentat cu benzină în loc de motorină sau invers?

Se pare ca asta nu i-a deranjat pe cumpărători, pentru că Cybertruck are deja 250.000 de comenzi. Autonomia promisă este de 800 km, iar pretul de pronire este de 40.000 dolari.

Vezi ai

Adaugati comentariu