Ce companie auto construiește nava spațială din următorul Star Wars?

Porsche Star Wars (5)

În următorul Star Wars își va face apariția o navă spațială construită de un producător auto. Este vorba despre Porsche, care și-a unit forțele cu Lucasfilm. Nava spațială este programată să apară în “Star Wars: The Rise of Skywalker”.

Producătorul auto de mașini sport și compania americană de producție cinematografică fac echipă pentru a crea o navă spațială pentru următorul film Star Wars, ultimul episod din saga Skywalker.

Porsche Star Wars (5)

“Este palpitant și este o provocare să dezvolți o navă spațială cu ADN-ul Porsche”, spune Michael Mauer, vicepreședintele diviziei de stil de la Porsche AG. “Deși nu par să aibă multe elemente în comun, cele două lumi au o filosofie de design comună. Colaborarea cu echipa de design de la Star Wars ne inspiră și ne fascinează.”

Războiul Stelelor. Cele mai tari SUV-uri din lume se iau la întrecere

“Unim două lumi distincte în cadrul acestui proiect: lumea exotică a designului de film dintr-o galaxie îndepărtată și precizia de care este nevoie în dezvoltarea mașinilor sport”, susține Doug Chiang, vicepreședintele și directorul creativ de la Lucasfilm.

Porsche Star Wars (1)

În următoarele săptămâni, cele două echipe de design se vor întâlni regulat în cele două centre, de la Stuttgart și din San Francisco, California, pentru a contura nava spațială.

Premiera filmului “Star Wars: The Rise of Skywalker” va avea loc în luna decembrie. La marele eveniment va ajunge și noul Porsche Taycan, primul model electric al constructorului german, dezvăluit în luna septembrie. Primii clienți europeni își vor primi noul Taycan începând cu prima parte a anului viitor.

 

Adaugati comentariu