Când numai parapetul te mai salvează – Pilot de raliu își vede moartea cu ochii

raliu

Se pare că acest pilot a fost cu ochii la peisaj, dar nu și la viraj la Raliul Insulelor Canare care a avut loc zilele acestea. Pilotul a lăsat prudența acasă și a abordat curba cu pedala la podea.

Cel aflat la volan a pierdut controlul mașinii, a părăsit trasa corectă și s-a înfipt în parapet cu toată viteza. S-a întâmplat într- etapă a Raliului Europei, care s-a desfășurat în Insulele Canare. Pilotul Tomasz Kasperczyk a fost protagonistul accidentului spectaculos, dar a ieșit din mașina avariată pe picioarele lui.

Imaginile surprinse de la bordul unui elicopter arată cum acesta blochează roata spate pe interiorul virajului în timp ce se apropie de un viraj foarte strâns. Manevra trimite mașina direct în parapetul de oțel, care i-a și salvat viața. În absența parapetului, Tomasz Kasperczyk și navigatorul său Damien Syty ar fi plonjat în gol. Acesta din urmă a ieșit din mașina în timp ce roțile de pe partea stângă încă se roteau atârnând în gol și a arătat o pancartă pe care era inscripționat mesajul “OK”.

Adaugati comentariu