Can-Am Maverick Sport X RC 1000R, un vehicul 4 x 4 de teren construit pentru adrenalină pură

Can-Am Maverick Sport X RC și-a clădit o reputație de adevărat cuceritor de trasee off road, „înghițind” kilometru după kilometru cu fler și capacități deosebite: 100 cai putere, diferențial activ frontal Smart-Lok și lățime de 64 inch. Ingineria de top, dotările moderne și dimensiunile compacte ale acestui model de side-by-side de tip sport facilitează pilotarea prin cele mai înguste zone montane, precum și cățărarea pe stânci.

La nivel de motorizare, SxS Can-Am Maverick Sport X RC impresionează prin echiparea cu motorul Rotax 1000R V-twin, 976 cc, răcit cu lichid, capabil să genereze puterea necesară pentru a depăși orice obstacol și o experiență de riding palpitantă. Motorul dispune de sistem electronic de control al accelerației Intelligent Throttle Control (iTC) cu injecție electronică EFI (Electronic Fuel Injection). Cutia cu răspuns rapid (QRS – Quick Response System) CVT cu flux de aer înalt și protecție electronică pentru curea (Electronic Drive Belt Protection, trepte Extra-L / H / N / R / P) livrează performanță ridicată în orice situație.

Tehnologia exclusivă Smart-Lok reprezintă un avantaj considerabil. De asemenea, acest vehicul side-by-side beneficiază de sistem de tracțiune cu 4 moduri selectabile: 2WD / 4WD cu diferențial frontal blocabil / 4WD ROCK / 4WD TRAIL. Inovația Smart-Lok a fost dezvoltată în colaborare cu TEAM Industries, lider pe piață în domeniu. Nu lipsește nici sistemul de asistență la coborârea în pantă (Electronic Hill Descent Control), la care se adaugă modurile SPORT / ECO și servodirecția DPS (Dynamic Power Steering).

Can-Am Maverick Sport X RC 1000R, un vehicul 4 x 4 de teren construit pentru adrenalină pură

Caracteristicile distinctive ale lui Maverick Sport X RC constă în grafica specifică pachetului X, display-ul digital 7.6 inch cu tastatură, semnătura Can-Am LED și stopuri Premium, plus oglinda panoramică și ancora frontală. Din punct de vedere al protecției, modelul de față din familia Maverick vine înzestrat cu un scut de protecție frontal și cu protecții UHMWPE pentru ambele brațe ale suspensiei.

La capitolul șasiu, Maverick Sport X RC se distinge prin echiparea cu suspensia față cu braț dublu în A și basculă, lungimea cursei de 376 mm, ajustabilă, amortizoare FOX† 2.5 PODIUM Piggyback, suspensia spate independentă TTA cu basculă, cursa 376 mm, garda la sol de 15 inch (381 mm), plus anvelope Maxxis Liberty† și jante 14 inch din aluminiu. Frânele față și spate pe discuri hidraulice și etriere cu două pistoane de 220 mm asigură putere de stopare superioară în toate condițiile. Cabina beneficiază de aprobare ROPS.

Can-Am Maverick Sport X RC se remarcă prin capacitatea cargo de 136 kg, capacitatea de stocare totală de 20.2 litri (compartiment 15.6 L, torpedou 1.5 L, consolă centrală și suporturi pentru pahare 3.1 L). În plus, oferă o capacitate de remorcare de 680 kg, rezervorul deținând o capacitate de 38 L.

Specificațiile înalte recomandă SSV-ul Maverick Sport X RC oricărui pasionat de aventură off-road

Bordul cu afișaj digital 7.6 inch permite accesul facil la toate datele: vitezometru, tahometru, oră, diagnostic, combustibil, moduri SPORT / ECO modes, indicatori curea și 4 x4, voltaj baterie, temperatură motor. Pachetul standard mai include: magnetou 650-W, priză DC în consolă (20-A), ghidon ajustabil, sistem de iluminare cu două reflectoare 55 W cu semnătură Can-Am LED unică și stopuri LED cu efect de strălucire halou, cârlig remorcare 2 inch, bară de protecție din oțel pe față, bumper sport, portiere ½, apărători de noroi, cârlig remorcare față. Troliul 2,041 kg cu coardă sintetică este de mare ajutor în cazul în care rămâi blocat pe traseu. În concluzie, specificațiile înalte recomandă SSV-ul Maverick Sport X RC oricărui pasionat de aventură off-road.

Adaugati comentariu