Crăciunul a trecut, să vină Revelionul! Trebuie să știți însă, că nu toată lumea este în vacanță de sărbători! Producătorii auto au muncit din greu pentru a-i da o mână de ajutor lui Moș Crăciun, punându-i la dispoziție mașinile care să-l ducă în jurul lumii într-o singură noapte. Mercedes, BMW, Mazda joacă în echipa lui Moș Crăciun

Cei de la Nissan se laudă că au salvat noaptea de Crăciun, după ce renul Rudolf a refuzat să plece la drum! Moșul cel bătrân și-a luat sacul plin de jucării și a urcat la volanul unui Nissan GT-R. Se pare că sunt momente în care caii putere sunt mai utili decât renii putere. Iar GT-R-ul japonez are 565.

Rămânem în Japonia, pentru că niponii sunt generoși în perioada sărbătorilor. Și cei de la Toyota i-au dat o mână de ajutor lui Moș Crăciun în noaptea în care acesta a fost nevoit să făcă înconjurul lumii.

Între timp, Rudolf, rămas acasă, se distra pe circuit. Cei de la Mercedes l-au surprins deghizat în CLS 63 AMG cu motor V8 și 557 CP. Nasul roșu și coarnele l-au dat de gol în timp ce făcea derapaje controlate pe pistă.

Cei de la BMW le-au citit gândurile copiilor și le-au anticipat dorințele. Mașinuțe cu telecomandă pentru micii șoferi, dar și modele care pot fi construite din piese lego i-au inspirat pe cei mici când i-au scris Moșului.

Cei de la Audi îi învață pe cei pasionați de viteză cum să economisească bani ca să-și permită un R8 în următorii… 3000 de ani. Anularea Crăciunului este o soluție propusă în glumă de producătorul auto german. În România, cel mai ieftin R8 costă 171.019 euro.

Și Mazda a pregătit ceva: Mazda MX-5 cu tracțiune spate sfidează iarna. Pregătirile pentru sărbători nu i-au afectat deloc pofta de distacție Roadster-ului japonez!

Sursă foto: Mazda Playground.