Bijuterii norocoase cu puterea simbolului Floarea Vieții

Bijuterii norocoase

Bijuterii norocoase cu puterea simbolului Floarea Vieții. Privește cu atenție simbolul Floarea Vieții! Observi această geometrie perfectă? Calitatea matematicii acestei figuri geometrice complexe are rădăcini adânci în istoria omenirii. Mulțumită lui Drunvalo Melchizedek, prin cercetarea lui de o viață, știm ceva concret despre acest simbol și originea Florii Vieții pe Pământ.

Mulți s-au preocupat cu importanța simbolului, au încercat să răspundă la întrebări profunde precum „ce înseamnă” sau „de ce există” dar un răspuns concret nu există întrucât în timp, doar simbolul a supraviețuit, nu și explicația. Totuși, corelând și analizând, singura mare trăsătură a acestui simbol descoperit în orice cultura, orice religie, orice continent, orice civilizație, reprezintă puterea absolută, cea mai mare sursă de putere din univers.

Floarea Vieții transcende cultura, limbajul,  obiceiul, spațiul, armonios spre suprem.

Fie că este în arta meșterilor populari, fie că o găsim în clădiri emblematice și de însemnătate – puncte strategice de crez, în situri arheologice vechi de mii de ani, pe cupole, ornamente, porți, pietre de hotar, rozete, fațade…. Floarea Vieții se conturează maiestoasă, delicata și de fiecare dată  îmi încarcă sufletul de bucurie cu energia ei magnifică. Floarea Vietii transcende cultura, limbajul,  obiceiul, spațiul, armonios spre suprem.

Bijuteriile FOLconcept inspirate din inimă

Sunt Adina Nicula, creatoarea conceptului FOL prin care ofer românilor și oricui dorește, creații deosebite cu simboluri de valență spirituală înaltă. Floarea Vieții este simbolul care m-a învățat, m-a îndrumat, m-a așezat să trăiesc în universul infinit al inimii, acolo unde dacă vrei poți, dacă îți dorești primești și dacă visezi materializezi.

Floarea Vieții m-a sprijinit în îndeplinirea dorințelor și mi-a arătat ca EU pot materializa, crea, înfăptui. M-a învățat să nu mă abat de la drumul meu și să cred în mine. Mi-a arătat că pot asimila și integra perfect totul dacă fac ceea ce simt, ceea ce mă îndemna inima.

Floarea Vieții m-a sprijinit în îndeplinirea dorințelor

Mi-a dat forță, mi-a dat culoare, aripi, rost și bucurii. Mi-a deschis drumuri minunate din cărări nebănuite și mi-a scos în cale oameni magnifici și experiențe frumoase. M-a înțeles și m-a făcut să înțeleg cât de frumos poți trăi în armonie și în gânduri pozitive.

Universul Floarea Vieții este vast și acum pot doar să îți spun că cercetând și căutând răspunsuri, vei descoperi doar infinita aplicare a acestui simbol în creația din întreg universul nostru material. Atomii se așează dupa geometria Floarea Vieții, celulele vii se multiplică după același patern, și chiar lumina și sunetul crează unde sub aceeași formă. Personal cred că și gândurile și emoțiile noastre se manifestă tot sub puterea simbolului Floarea Vieții.

Cercetările m-au condus spre a realiza o linie de bijuterii din argint cu simbolul de geometrie sacră Floarea Vieții. Combinația dintre argint și simbol acționează la nivel energetic și subtil activând mecanismele de normalizare, regenerare și echilibrare.

Floarea Vieții este un simbol de geometrie sacră cu o forță supranaturală și cu o încărcătură energetică deosebită. Prezența simbolului întărește câmpul auric și ne protejează de energiile negative și stres, îmbunătățind fluxul energiei în corp și prevenind îmbolnăvirea.

Atunci când sunt purtate, desenate sau observate în timpul meditației, modelele de geometrie sacră transmit un sentiment de unitate, echilibru și înțelegere în inițiere. Această proprietate poate fi pusă pe seama faptului ca aceaste forme au acumulat mari cantități de energie și cunoaștere de-a lungul veacurilor și, de asemenea, pe seama perfectei armonii vizuale a șabloanelor în sine.

Totul e trăire, totul e magie, totul e în inima ta!

Crede în visele tale, apropie de tine aceste bijuterii cu simboluri sacre menite să te susțina și s-ar putea ca realitatea să te poarte în tărâmurile ei cele mai frumoase!

Sursa foto

Adaugati comentariu