Băiatul rău Hugh Jackman va juca rolul lui Enzo Ferrari

Hugh Jackman are șanse mari să joace rolul lui Enzo Ferrari într-un film biografic. Actorul australian îl va înlocui astfel pe Christian Bale, care a renunțat la proiect după ce a aflat că trebuie să se îngrașe aproximativ 40 de kilograme pentru acest rol.
Hugh Jackman Enzo Ferrari

Pelicula, în regia lui Michael Mann, va aduce pe marile ecrane povestea fostului pilot și om de afaceri, fondatorul brand-ului Ferrari și al echipei de Formula 1 cu același nume. În film, alături de Hugh Jackman va juca actrița Noomi Rapace, cunoscută din trilogia suedeză „Millenium”. Aceasta o va interpreta pe soția italianului, Linda.

Regizorul Michael Mann lucrează de 17 ani la acest proiect, pe care l-a demarat alături de Sydney Pollack. Moartea lui Pollack în 2008, la vârsta de 73 de ani, i-a dat planurile peste cap și a fost nevoit să abandoneze temporar munca la acest film.

Enzo Ferrari Hugh Jackman
Enzo Ferrari (1898 – 1988)

Jackman a renunțat recent la rolul super-eroului Wolverine și nu va mai fi nevoit să urmeze un regim alimentar strict și nici nu va mai trebui să-și mențină forma atletică, ceea ce i-ar permite o schimbare de gabarit pentru rolul lui Enzo Ferrari. Presa americană susține că Robert De Niro este cel care l-ar putea juca pe italian în ultima parte a vieții, dar producătorii peliculei nu au confirmat informația.

La 49 de ani, Hugh Jackman a devenit celebru cu rolul lui Wolverine din franciza cinematografică “X-Men”. Apariția în musical-ul “Mizerabilii” i-a adus o nominalizare la Oscar la categoria “Cel mai bun actor în rol principal” în 2013, dar și primul Glob de Aur din carieră.

Adaugati comentariu