Aston Martin Vanquish S Red Arrow Edition – Primele imagini oficiale cu supercar-ul exclusivist

Aston_martin_vanquish_s_red_arrows_edition_01

Aston Martin a făcut publice primele imagini oficiale cu Vanquish S Red Arrow Edition, un model exclusivist care va fi produs în numai 10 unități, dintre care doar 9 vor fi rezervate clienților.

Ediția specială se deosebește de un Vanquish S standard prin vopseaua Eclat Red, aceeași vopsea folosită pentru avioanele Red Arrow din echipa de acrobații a Forțele Aeriene Regale ale Marii Britanii. Acesta vine și cu detalii interioare care îl indiviualizează, cum ar fi scaunele îmbrăcate în piele neagră și verde, o combinație asemănătoare cu aceea care se regăsește și pe costumele piloților Arrow, dar și logo-ul care face aluzie la formația în care zboară avioanele, inserat în portiere și în spătarele scaunelor. Schimbătorul de viteze imită și el manșa avioanelor de acrobație.

q_by_aston_martin_vanquish_s_red_arrows_edition_05

Fiecare dintre cele zece mașini va primi o plachetă unică aplicată pe motor, semnată de câte un pilot Red Arrows.

Pe lângă mașină, viitorul posesor primește o cască, un costum de aviație, un set de genți de voiaj, o prelată, un model la scară redusă al mașinii, dar și al unui avion Hawk Red Arrow.

Bolidul nu a suferit nicio modificare tehnică față de versiunea standard, așa că Vanquish S Red Arrow este propulsat tot de unitatea V12 de 5.9 litri cu 588 CP, care aruncă mașina de la 0 la 100 km/h în doar 3,5 secunde, în drumul său spre viteza maximă de 323 km/h.

Unul dintre cele 10 modele ediție specială produse de Aston Martin va fi donat Forțelor Aeriene Regale, care o va folosi în scopuri caritabile.

Adaugati comentariu