Alfa Romeo Giulia – Daună totală la o lună de la achiziție

Alfa Romeo Giulia (6)

Un Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio e bun de trimis la fiare vechi la o lună de când a fost achiziționat. Unul dintre primele modele care a pus roțile pe pământ american este acum disponibil în cadrul unei licitații care vinde mașini făcute praf companiilor care se ocupă cu dezmembrări.

Descrierea fostei mașini – actualei rable anunță exact cum a ajuns frumoasa Giulia în această stare deplorabilă: s-a răsturnat, apoi a căzut victimă unui factor biologici/chimici. Probabil că a fost scufundată în acid sulfuric, altfel nu ne putem imagina cum a ajuns așa!

Cu o zi înainte de încheierea licitației, prețul mașinii a ajuns la 1.550 de dolari, deci sunt oameni care speră că vor mai găsi ceva de folosit în epava asta.

Alfa Romeo Giulia (4)

Doar emblema de pe capacul portbagajului și țevile de evacuare cromate par să fi rămas întregi. Știm cu toții că Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio este atât de rapidă încât se bate de la egal la egal cu BMW M3 și cu Mercedes-AMG C63. Dar nu ne-am gândit nici măcar o secundă că este rapidă și când vine vorba de făut praf. Mașina fusese achiziționată cu doar o lună în urmă de un împătimit al mărcii din Reily, Carolina de Nord.

Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio cu motor turbo de 2.9 litri și 510 CP are un preț de pornire de 79.500 de euro în România, iar americanii o pot achiziționa pentru 78.870. Bani aruncați în acid sulfuric, se pare. Prezentată anul trecut la Salonul Auto de la Geneva și cu primele comenzi onorate abia la începutul acestui an, Giulia din America este prima făcută praf.

Sursă foto: Copart.

Adaugati comentariu