Asta-i tot? Așa arată interiorul noului Tesla Model 3

Tesla Model 3 interior (1)

Un ecran cât un televizor, un volan și parbrizul. De atât are parte șoferul în mașina care trebuia să fie o revoluție pe piață. Și chiar ar putea să fie, dar într-un sens cu totul neașteptat. Este primul automobil din lume, din epoca modernă, fără instrumente de bord și fără butoane.

S-au livrat deja primele 30 de unități Model 3, iar proprietarii au avut un șoc. Nimic nu redă, în câmpul lor vizual, informații referitoare la rulare. „Oamenilor nu o să le pese dacă acele informații sunt acolo sau nu”, șoca Elon Musk, în primăvară. Viteza de rulare și semnalizatoarele sunt afișate în partea stângă a tabletei uriașe, de departe cea mai mare din segment.

Tesla Model 3 interior (3)

„Este un coșmar în ceea ce privește ergonomia!”, „Nu mai avea nevoie nici de volan, trebuia să vireze din ecran”, sunt primele reacții ale celor care au văzut interiorul extrem de minimalist. Nici măcar un head-up display nu au montat inginerii de la Fremont la bordul mașinii electrice cu o autonomie promisă de 500 de kilometri.

Cine crezi că este proprietarul primului Tesla Model 3?

„Este cel mai satisfăcător, inovator și radical aspect din Model 3”, le răspunde șeful diviziei de design de la Tesla, Franz von Holzhausen, unul dintre cei care au decis că la bord nu va fi niciun buton și niciun comutator.

S-au înregistrat deja 400.000 de comenzi pentru mașina electrică ce vine cu un preț de aproximativ 35.000 de dolari.

Adaugati comentariu