Așa arată cel mai spectaculos ornament auto realizat din aur cu diamante

Când banii nu reprezintă o problemă, nu există limite în personalizarea unui Rolls-Royce Phantom.  Drake, rapper-ul american știe foarte bine acest lucru, așa că ultima sa achiziție este de-a dreptul spectaculoasă, un Rolls-Royce Phantom, în cea mai bună echipare.

Rapperul american se poate lauda cu peste 170 de milioane de albume vândute, iar un așa star nu poate rămâne în anonimat. Rolls-Royce Phantom ales are pachetul Bushukan, o combinație indrazneață de culori, iar interiorul emană opulență din orice unghi l-ai privi.

Te-ar putea interesa si

Top 7 cele mai scumpe mașini ale celebrităților. Cine este fruntașă?

Celebrul rapper a vrut ca mașina sa să-i poarte amprenta, așa că a înlocuit celebrul ornament Spirit of Ecstasy de pe capota mașinii cu un ornament spectaculos și în egala măsură opulent: o bufniță – simbolul specific brandului Drake.

Aceasta este realizată din aur masiv, iar ochii sunt reprezentați de două diamante mari. Baza statuetei este, la rândul ei, formată din diamante.

Ornamentul opulent poartă semnătura Raffi Jewellers și Hearts on Fire Diamond Company și depășește prețul de achiziție al unui Rolls-Royce Phantom (de la 450.000 $).

 

Adaugati comentariu