ARENA NAȚIONALĂ – cel mai mare stadion din țară va fi un adăpost pentru operatorii TELVERDE

ARENA NAȚIONALĂ

ARENA NAȚIONALĂ – cel mai mare stadion din țară va adăposti operatorii TELVERDE. Astfel, cei peste 200 de operatori vor prelua apelurile telefonice venite din partea cetățenilor din sălile Arenei.

Te-ar putea interesa si

Echipa AutoExpert se implică în lupta împotriva coronavirusului

Primarul Bucurestiului, Gabriela Firea, a anunțat prin intermediul paginii de facebook că va pune sălile de media din incinta Arenei la dispoziția operatorilor TELVERDE.

„Arena Națională, utilă în timpul pandemiei! Venim din nou în sprijinul cetățenilor și prin suportul logistic oferit instituțiilor din prima linie. Astfel, serviciul TELVERDE Covid 19 al Ministerului Sănătății functionează în prezent într-un spațiu de peste 500mp, pus la dispoziție de Primaria Capitalei. Operatorii acestui serviciu au fost relocați în cadrul Arenei Naționale, Sălile Media Working 1 și Media Working 2. Aici beneficiază de infrastructura tehnică, materiale necesare pentru buna desfășurare a activității, utilități, servicii de curățenie, parcare, dar și de un autobuz STB dedicat preluarii angajaților Ministerului Sănătății pe ruta Piața Unirii-Arena Națională.

Locația este utilizată de aproximativ 200 de persoane, organizate pe 4 ture(24/7), coordonate de Institutul Național de Sănătate Publică. Vom continua să răspundem rapid oricărei solicitări a autorităților publice centrale, colaborarea și promptitudinea sunt vitale în această perioadă”.

Sursa

Sursa foto

Adaugati comentariu