Alarma Viper pe cheia mașinii. O telecomandă în minus în poșetă!

Viper

Numai noi știm câte mărunțișuri cărăm cu noi în poșetă! Încă o telecomandă? Nu, mulțumesc! Specialiștii de la Viper au dezvoltat o alarmă care folosește doar butoanele de pe cheia mașinii, simplificând experiența utilizatorului.

Se mai sparg mașini în zilele noastre? Absolut! Iar statisticilie poliției nu mint. Sunt sparte șase mașini zilnic în București. Și astea sunt doar infracțiunile declarate de proprietari. Pe lângă acestea, sunt furate zi de zi, în medie, cinci mașini în toată țara. Ai, deci, minim 11 motive zilnic pentru a lua în considerare achiziția unei alarme auto. Dacă înțelegi pericolul, îți propun să afli totul despre alarma Viper fără telecomandă.

Deci… o alarmă fără telecomandă? Cine-a mai văzut așa ceva? Ei bine, Viper s-a gândit că, dincolo de siguranța maximă, contează și ușurința în utilizare. Drept urmare, a conceput un sistem de securitate care folosește butoanele de pe cheia mașinii. Când deblochezi ușile dezarmezi sistemul de securitate, iar când le blochezi, armezi. Deci, nu are telecomandă separată, adică îți iei o problemă de pe cap și ai un obiect în minus în buzunar.

Impresionant e că Falcon Electronics are în spate o echipă care studiază software-ul fiecărui model de mașină. Folosind informațiile, echipa creează un firmware personalizat pentru alarmă. Astfel este asigurată cea mai bună integrare, fără erori și cu intervenții minime asupra autoturismului. Sistemul se instalează direct pe magistrala de date CAN a mașinii. Poate fi montat pe mai bine de 95% din modelele care circulă în România.

Alarma auto Viper: dotarea standard

În plus, are tot arsenalul necesar protecției de bază inclus în dotarea standard. Nu lipsesc senzor de șoc cu zonă dublă, senzor de înclinare/antitractare și sirenă programabilă cu șase tonuri. Astfel, îți asigură cea mai bună protecție împotriva loviturilor sau încercărilor de ridicare/tractare. Senzorul de șoc are două praguri de sensibilitate: la o lovitură ușoară, generează sunete de preavertizare, iar la o lovitură puternică, declanșează procedura completă de avertizare. Sensibilitatea senzorului de șoc este stabilită chiar de tine, în momentul efectuării montajului.

Viper

 

Dacă cineva îți ridică mașina pe cric, ca să-ți fure roțile sau catalizatorul, ori chiar încearcă s-o tracteze, alarma pornește. De fiecare dată când armezi, senzorul citește nivelul de înclinare a mașinii și se autocalibrează. Astfel, nu poate fi păcălit în nicio situație.

Module opționale

Dar, pe lângă funcțiile standard, mai pot fi instalate și alte module. De exemplu, modulul de geam spart, senzorul ultrasonic, senzorul de perimetru, o sirenă cu acumulator încorporat și chiar un indicator luminos cu sigla Viper, care să descurajeze hoții.

Senzorul de geam spart vine în completarea celui de șoc, fiind capabil să recunoască frecvența sunetului produs de spargerea unui geam. Senzorul ultrasonic detectează mișcarea din interiorul mașinii, iar dacă ai uitat un geam deschis și hoțul încearcă să fure obiectele aflate în mașină, acesta va declanșa alarma. În plus, sirena cu acumulator încorporat continuă să „strige“ chiar dacă îi este tăiată alimentarea.

Alte funcții

Dacă ai apăsat din greșeală butonul, dezarmând sistemul de securitate fără să deschizi ușa, sistemul se armează automat, într-un interval de timp predefinit. În plus, nici nu trezește cartierul cu alarme false, pentru că sistemul NPC știe să facă diferența între un pericol adevărat și zgomotele tunetelor, eșapamentelor sport și mașinilor grele.

Viper

Are și valet LED, care îți oferă informații despre starea sistemului. Dacă alarma a fost declanșată, acesta indică, prin numărul de clipiri, zona care a generat alarma. De asemenea, cu ajutorul funcției Valet, poți împiedica sistemul să se armeze sau să se declanșeze, o funcție foarte utilă atunci când duci mașina la spălătorie sau în service. În modul Valet, sistemul nu se va arma nici chiar din telecomandă, dar toate funcțiile de confort (încuierea ușilor, deschiderea portbagajului) vor rămâne funcționale.

În concluzie, o mulțime de funcții „coordonate” doar din cheia mașinii, fără complicații. Le-am testat pe aproape toate. Firește, n-am spart geamurile și n-am invocat ploaia și tunetele prin dans, precum paparudele. Dar la testele mele, pe care le poți vedea în acest clip, alarma s-a comportat exemplar!

Prețul de listă este de 749,99 lei, iar dacă introduci în coșul de comandă codul „VIPER10” până la 30 noiembrie 2021, beneficiezi de o reducere de 10%. Reducerea nu se cumulează cu alte promoții aflate în derulare, ci se aplică discountul cel mai avantajos pentru client.

Adaugati comentariu