Aceasta este mașina confiscată de Poliție pentru că îi orbea pe ceilalți șoferi

Aur Poliție Porsche Panamera (2)

Aceasta este mașina trasă pe dreapta de Poliție pe motiv că îi orbea pe ceilalți șoferi. Și nu era din cauza farurilor! Totul s-a întâmplat la Hamburg, în Germania.

Un șofer în vârstă de 31 de ani, care nu a vrut să treacă neosbervat, a fost tras pe dreapta de oamenii legii. Motivul? Mașina sa, un Porsche Panamera, îi orbea pe ceilalți participanți la trafic. Polițiștii l-au somat să schimbe rapid culoarea mașinii. Automobilul său sport era acoperit într-o folie aurie.

Aur Poliție Porsche Panamera (5)

O rusoaică și-a comandat un Lamborghini Huracan cu milioane de cristale Swarovski

Șoferul nu a ascultat indicațiile polițiștilor, dar câteva zile mai târziu, a atras din nou atenția acestora. De această dată, oamenii legii au decis să-i rețină plăcuțele de înmatriculare. Mașina aurie a fost ridicată, iar proprietarul a fost amendat.

Aur Poliție Porsche Panamera (4)

Acesta a fost anunțat că nu mai poate conduce mașina până nu îndepărtează folia aurie. O astfel de folie poate ajunge, cu manoperă cu tot, și la 5.000 de euro. O decizie care îl costă scump pe șoferul care voia să atragă priviri.

Nu este primul incident de acest gen pe străzile din Germania. Cu câteva luni în urmă, un posesor de Lamborghini a fost somat să renunțe la folia aurie. Acesta s-a conformat imediat.

 

Adaugati comentariu