Accident la 276 km/h! Operație de 11 ore pentru femeia-pilot care a suferit o fractură de coloană

Sophia Florsch 4

Aproape unsprezece ore a durat operația la care a fost supusă femeia-pilot Sophia Florsch. Nemțoaica a suferit o fractură de coloană după ce monopostul său a decolat de pe circuit la Marele Premiu din Macau din Formula 3.

Pilotul de la Van Amersfoort Racing, Sophia Florsch, a fost transportată de urgență la spital. Tânăra a anunțat, printr-o postare pe Twitter, la scurt timp după internare, că se simte bine și că va intra în operație a doua zi dimineață.

„Medicii au lucrat încet în mod deliberat, pentru a evita orice risc. Prima parte a operației a decurs bine și fără complicații”, a fost mesajul postat astăzi pe contul ei de Twitter, în timp cee a se afla încă pe masa de operație.

Twitter Sophia Florsch

276,2 km/h era viteza cu care rula Sophia în momentul în care a rămas fără frâne, a lovit monopostul din față, condus de Jehan Daruvala, care frânase pentru a se conforma restricțiilor impuse de apariția steagurilor galbene. Monopostul pilotat de Sophia s-a desprins, pur și simplu, de pe circuit și a fost proiectat în gardul de protecție de pe marginea pistei din Macau. Mașina a lovit și doi fotografi și un steward, care se aflau în zonă. Și aceștia au fost spitalizați.

Sophia Florsch, care împlinește 18 ani pe 1 decembrie, a suferit o fractură la cea de-a 7-a vertebra cervicală. Tatăl său, Alexander Florsch, a anunțat că medicul care a făcut examinarea preliminară a spus că nu sunt semne de paralizie, iar Sophia s-ar putea recupera complet.

Adaugati comentariu