A lovit în plin un hidrant cu Mercedes-ul său nou. Imaginile sunt incredibile!

Mercedes-AMG GT fire hydrant

Un Mercedes-AMG GT a aterizat pe un hidrant și a provocat o inundație în zonă. Incidentul a avut loc în Los Angeles, California.

“Bani duși pe apa Sâmbetei”. Așa se poate descrie accidentul care a avut loc în “Orașul Îngerilor”. Un Mercedes-AMG GT a lovit în plin un hidrant și a provocat pagube uriașe. Mașina este distrusă, iar șoferul are șanse mici să primească o sumă decentă de la compania de asigurare, din moment ce el este singurul vinovat.

Primele cercetări arată că șoferul a trecut pe roșu și a lovit un Range Rover, care circula regulamentar, și un hidrant aflat pe marginea carosabilului. Cei care au asistat la întâmplare susțin că șoferul Mercedes-ului cu motor V8 se deplasa cu o viteză de peste 95 km/h atunci când a intrat în intersecție, fără vreo intenție de a  frâna. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

SUV-ul de lux a suferit avarii în partea frontală, dar pare reparabil. Nu putem însă, să spunem același lucru despre Mercedes-ul negru.

Imaginile cu mașina transformată în fântână arteziană, postate pe Facebook, au devenit virale. Filmarea arată cum iese apă din portbagaj, dar și prin stopurile mașinii, deși acestea continuă să funcționeze. Cu siguranță însă, sistemul electronic a fost grav avariat. Cel mai probabil, mașina va fi declarată daună totală. În România, un Mercedes-AMG GT, în versiune coupe, are un preț de pornire de 121.567 euro. În Statele Unite, modelul pleacă de la 116.000 de dolari.

Adaugati comentariu