A căzut în gol cu mașina de la etajul 3 al unei parcări și a supraviețuit. Ce conducea?

Mercedes-Benz Clasa G (2)

Un SUV a plonjat în gol de la nivelul trei al unei parcări supraetajate și a aterizat pe acoperiș. S-a întâmplat în Los Angeles, California. Șoferul a suferit răni multiple, dar a început deja recuperarea în spital.

Incindentul a avut loc seara, în apropierea unui bulevard aglomerat din Los Angeles, dar miraculos, nicio altă persoană nu a fost rănită și nicio altă mașină nu a fost avariată. SUV-ul, un Mercedes-Benz Clasa G, a aterizat pe acoperiș și a fost urmat de bucăți mari de sticlă și beton, dislocate din construcție.

“Am crezut că este cutremur”, le-a spus o persoană care locuiește în apropiere, jurnaliștilor care au sosit la fața locului la scurt timp după incidentul care a cutremurat tot cartierul.

Poate ți se pare interesant și:

Test drive Mercedes-Benz G 500 – Bruta cu bune maniere

Șoferul a fost dus de urgență la un spital din Los Angeles. Primele informații au relevat faptul că era conștient și că putea vorbi atunci când a fost găsit de echipele de intervenție.

În momentul internării, medicii l-au catalogat drept un pacient în stare stabilă.

Din primele investigații, se pare că șoferul a apăsat, din greșeală, pedeala de accelerație în loc de pedala de frână, în timp ce încerca să parcheze, iar mașina sa a zburat cu viteză printr-un perete exterior de sticlă. Anchetatorii LAPD (Los Angeles Police Department) au anunțat că șoferul nu consumase alcool.

 

Adaugati comentariu