Mașinile pe care au învățat să devină șoferi

Vedete

Sunt vedete cunoscute și admirate de o lume întreagă, dar puțini sunt cei care știu care au fost primele mașini ale lor. Dacă acum impresionează prin luxul în care trăiesc, primele mașini nu vorbesc despre același lucru. Acestea sunt mașinile care au rămas în amintirea celor cinci vedete, mașinile pe care au învățat să devină șoferi.

Vedete

Milla Kunnis a început cu un Ford Explorer. Acum este mamă a doi copii, iar preferințele în materie de mașini s-au schimbat și ele.

imagesX7AJ2MXA

Johnny Depp a condus un Chevy Nova. Nu ne surprinde deloc. În ultimii 17 ani, actorul şi-a cumpărat 14 case, un iaht de 18 milioane de dolari şi cel puţin 45 de maşini de lux. Depp are o pasiune costisitoare şi pentru artă. Deţine peste 200 de tablouri ale unor artişti precum Andy Warhol sau Gustav Klimt, dar şi 70 de chitare de colecţie. (Observator tv)

Vedete

Taylor Swift a condus un pick-up roz, Chevy Silverado. O mașină mare pentru o începătoare, nu?

Vedete

Prima mașină  lui Brad Pitt a fost Buick Centurion. De atunci gusturile s-au schimbat destul de mult. Garajul actorului este impresionant, prin mâna lui trecând multe mărci de lux. Doar își permite, nu-i așa?

Vedete

Miley Cyrus a început cu un Porsche Cayenne. Tatăl ei a avut grijă ca idolul adolescenților să afișeze cea mai bună imagine. Acum conduce un Maserati Quattroporte, iar imaginea de fată cuminte s-a schimbat și ea.

Sursa: The Hollywood Gossip

 

Adaugati comentariu