5 sfaturi pentru a conduce în siguranță și pentru a reduce costurile asigurării auto RCA

RCA
Conduci de mult timp, încă nu ai avut niciun accident și plătești o sumă modică pentru asigurarea RCA? Felicitări! Ești un șofer care pune preț pe siguranță. Cu toate acestea, neatenția din trafic a celorlalți șoferi, imprudențele pe care le poți face din cauza stresului atunci când te grăbești să ajungi la job sau evitarea efectuării reparațiilor mașinii la timp, pot cauza accidente și, implicit, creșterea valorii poliței de asigurare. Accidentele se întâmplă la un moment, indiferent dacă conduci sau nu. Dar cel mai bun mod de a le evita, pentru a-ți păstra în continuare o sumă scăzută pentru polița RCA, este să fii pregătit pentru ele.

Obține o cotație bună pentru asigurarea auto RCA

Există multe lucruri pe care le poți face pentru a reduce sumele asigurării. Pentru început, asigură-te că știi cât costă asigurarea auto înainte de a cumpăra o poliță. Apoi, alege o asigurare pentru valoarea mașinii, fiindcă în mod cert vrei să te asiguri că primești cea mai bună ofertă posibilă.

Pentru acest lucru, efectuează o verificare rca pentru a-ți calcula online prima de asigurare. Această etapă te va ajuta să determini care ar fi tarifele pe care ar trebui să le plătești în funcție de asigurator și îți poți face o idee asupra acoperirilor care sunt oferite. Folosind calculatoarele online pentru a obține o estimare, vei putea compara ofertele de la diferiți furnizori, astfel încât să obții cea mai bună ofertă posibilă.

Nu condu niciodată sub influența alcoolului

Chiar dacă condusul după un party poate părea doar o distracție inofensivă, nu vei putea controla vehiculul în mod corespunzător. Nu numai că vei putea pierde controlul mașinii și provoca un accident, dar te vei putea răni grav. În plus, suspendarea permisului va duce la polițe de asigurare auto mai mari.

Nu accelera atunci când nu e cazul

Excesul de viteză crește riscul de a provoca un accident. De asemenea, îți vei reduce timpul de reacție, făcând mai dificilă oprirea bruscă. Evitând pericolele rutiere, poți reduce implicarea în accidente, iar mașina va fi în siguranță, nefiind necesare ulterior reparații costisitoare.

Încălcarea legilor rutiere pot duce la accidente de mașină costisitoare, așa că este important să fii la curent cu împrejurimile și să eviți să îți asumi riscuri inutile.

Ai grijă de anvelope, ulei și filtre

Anvelopele joacă un rol major în performanța mașinii tale. Prin urmare, este important să le întreții în mod adecvat. Verifică anvelopele în mod regulat și înlocuiește-le pe cele uzate cât mai curând posibil.

De asemenea, schimbarea uleiului de motor și a filtrelor, ajută la prevenirea deteriorării motorului. Acest lucru va menține motorul în stare perfectă de funcționare, evitând producerea unor eventuale accidente, ca urmare a defecțiunilor în trafic.

Condu defensiv

Dacă dorești să reduci tarifele asigurării auto, cel mai sigur lucru de făcut este să eviți complet accidentele auto. Conducând în mod defensiv, vei reduce în primul rând șansele de a crea sau participa la un accident. Reține că nu toate accidentele au ca rezultat o despăgubire de asigurare, așa că este important să îți cunoaști limitele și să conduci în conformitate cu acestea.

Chiar dacă aparent niciuna dintre cauzele enumerate nu pare a avea un rol direct în stabilirea prețului RCA, în mod indirect afectează uzura și fiabilitatea mașinii, fapt, ce în timp, poate duce la producerea accidentelor. În funcție de accidente și dosarul tău de conducere, prețul pentru o asigurare auto poate varia. Contactează compania de asigurări aleasă pentru a vedea dacă există deduceri pentru șoferii care respectă anumite reguli de siguranță.

Adaugati comentariu