Luăm o blondă, îi dăm o ojă și priviți rezultatul

Sunt  ferm convinsă că zâmbiți gândindu-vă la manichiura din propria mașină, în pauzele la semafor.  Este minunat să putem folosi timpul în avantajul nostru și să ne putem bucura de momente de frumusețe, dar nu, nu despre asta este vorba aici.  O tânără din Chișinău ne propune soluția ideală în cazuri extreme, soluție pe care, dacă ne scotocim mai bine în geantă o vom găsi și noi.

Dacă majoritatea dintre noi, în cazul unei zgârieturi, apelăm la servicii de specialitate, același lucru nu s-ar putea spune și despre tânăra din imagine, care pare că vrea să scape singură de problemă. Scoate tacticos lacul de unghii din geantă și începe să meșterească singură zgârietura produsă. Nu știm însă, dacă zgârietura a fost făcută de cineva în mod voit sau doar din vină proprie. Până la urmă cine spune că oja se poate folosi doar pe unghii?

zgarietura masina

Se pare că oja neagră a ajutat-o să acopere zgârietura, cel puțin provizoriu. Noi apreciem inventivitatea acestei tinere, mai ales că aceasta ar putea fi soluția salvatoare atunci când doriți să acoperiți urmele de vinovăție.

Probabil acum vă gândiți să purtați mereu în mașină lacul de unghii care să se potrivească culorii mașinii dumneavoastră. Eu vă sfătuiesc să conduceți prudent și, în cazul în care sunteți puse în astfel de situații să apelați la specialiști pentru a vă rezolva problemele într-un mod profesionist. Până la urmă viața unui șofer este presărată cu o mulțime de evenimente din care trebuie să învețe, să se perfecționeze și să se maturizeze pentru a putea participa la un trafic civilizat. Puneți pe primul plan siguranța dumneavoastră și alegeți prudența în detrimentul teribilismului.

S-ar putea să vă placă și  articolele de mai jos

Cât preț pui pe siguranța ta în trafic?

Doamnelor, anul acesta se poartă mult roșu. Ne vopsim mașina?

Sursa

 

Adaugati comentariu