3 schimbări pe care să le faci, dacă vrei o mașină impecabilă (P)

mașina curată

Odată cu venirea verii și a vacanțelor, este posibil ca întreținerea automobilului să ajungă în plan secund pe lista priorităților tale. Cu toate acestea, este suficient să faci doar 3 schimbări minore în rutina zilnică, pentru ca mașina ta să fie în continuare curată.

  1. Încălțămintea. Ai grijă ca de fiecare dată când te urci la volan, încălțămintea pe care o porți să fie, pe cât posibil, curată. Altfel spus, dacă nu obișnuiești să intri cu pantofii murdari în casă, nu ar trebui să o faci nici atunci când te urci în mașină: poți evita în acest fel nu doar urmele de murdărie de pe covorașe, ci și mirosurile neplăcute și persistente.
  2. Mâncarea. Nu este deloc un secret faptul că mâncatul în mașină se poate transforma într-un adevărat coșmar, când vine vorba despre curățenia din automobilul tău. Asta se aplică și în cazul băuturilor, acestea putând să păteze cu ușurință suprafețele din interiorul mașinii tale. Ai grijă de tapițerie și alege să păstrezi o atmosferă proaspătă și curată, evitând mâncatul în mașină și curățând fiecare pată cât mai curând posibil.
  3. Fumatul. Dacă tot vorbim despre tapițeria mașinii tale, află că unul dintre cei mai mari dușmani ai săi este scrumul de țigară care, pe lângă mirosul neplăcut de care cu greu mai poți scăpa, îți poate distruge și tapițeria. Dacă ești fumător, optează pentru IQOS, dispozitivul de încălzire a tutunului care oferă aceeași satisfacție a gustului, dar care promite să nu îți ardă tapițeria și să lase în urmă mai puține mirosuri neplăcute.Promisiunea

Așadar, promite-ți să ai mai multă grijă de mașina ta. Tot ce trebuie să faci pentru a avea o mașină curată și în stare impecabilă este să adopți aceste mici schimbări care se vor integra cu ușurință în stilul tău de viață și care promit să aibă rezultatele mult dorite. În plus, vei putea economisi bani, fără să mai apelezi la procedee complicate precum cele menite să te scape de mirosul neplăcut de fum de țigară sau petele încăpățânate de mâncare.

Adaugati comentariu