150 CP, șasiu OPC sport și scaune Recaro pentru noul Opel Corsa GSi

Opel Corsa GSi

Opel Corsa GSi va ajunge pe piață în această vară cu toți cei 150 de cai putere ai săi. Detalii sport ca șasiul OPC, scaunele Recaro, volanul sport și accente din carbon la exterior confirmă apartenența la clasa hot hatch-urilor.

Un motor 1.4 care dezvoltă 150 de cai putere și generează un cuplu de 220 Nm îl pune în mișcare pe Opel Corsa GsS, hot hatch-ul care ajunge de la 0 la 100 km/h în 8,9 secunde și atinge o viteză maximă de 207 km/h. Corsa GSi are nevoie de 9,9 secunde pentru a accelera de la 80 la 120 km în treapta a cincea.

Opel Corsa GSi (3)

La exterior, mașina primește prize mari de aer, o capotă sculptată, iar în partea din spate, un eleron spate proeminent și țevi de evacuare cromate. Oglinzile au carcase cu aspect de carbon, iar elementele de design cu inele cromate conectate vizual într-o linie orizontală prin traverse negre accentuează natura sportivă a lui Corsa GSi.

Inginerii Opel au optimizat timpii de reacție pentru un plus de plăcere la volan, pe drumuri virajate. Motorul supraalimentat și transmisia cu 6 rapoarte scurte garantează senzații tari în treptele a doua și a treia, iar propulsorul livrează cuplul maxim între 3.000 și 4.500 rpm, adaptându-se astfel la un stil sportiv de conducere.

Opel Corsa GSi (1)

Corsa GSi preia șasiul sport OPC și frânele cu etriere roșii pentru un plus de dinamică, dar și pentru eficiență la frânare.  Corsa cel sportiv aleargăpe jante de 18 inci cu pneuari 215/40 R18 cu aderență sporită.

La bord, șoferul ia loc în scaunul Recaro și ține în palme un volan sport, inclus în dotarea standard.

Corsa GSi va ajunge în showroom-uri în această vară.

Adaugati comentariu