Ziua Îndrăgostiților de mașini – Bolizii care apar în Fifty Shades Darker

Lansat chiar înainte de Ziua Îndrăgostiților, Fifty Shades Darker (Cincizeci de umbre întunecate) a înregistrat deja încasări care au dat peste cap clasamentele la Box Office. Fanii trilogiei erotice s-au bucurat să-i revadă pe Christian Grey și pe Anastasia, dar sunt și pasionați de mașini care s-au dus la cinematograf pentru bijuteriile motorizate care își fac apariția pe ecran. Iată, așadar, toate mașinile care apar în film.
Audi R8 Cincizeci de umbre întunecate

Un Volkswagen Beetle poreclit Wanda își face apariția în prima parte. Este mașina primită de Ana de la mama amicului Jose, care îl sperie de moarte pe Christian Grey. Acesta îi vinde “broscuța” veche atunci când Ana acceptă să-i fie supusă, dăruindu-i, în schimb, un Audi A3.

Beetle Cincizeci de umbre întunecate

Acel Audi A3 din cartea scrisă de E.L. James este – așa cum îl descrie chiar Ana, un hatchback roșu, cu două uși. Ulterior, Anastasia află că Mr. Grey le făcea cadou o astfel e mașină tuturor femeilor cu care avea o relație. În film, însă, apare un Audi sedan, care va fi vandalizat de o fostă parteneră a magnatului Grey, Leila.

Audi A3 Cincizeci de umbre întunecate

Pentru că banii nu sunt o problemă pentru excentricul Grey, acesta înlocuiește A3-ul cu un Saab 9-3 2.0T Sport decapotabil, de culoare argintie. Este cadoul de absolvire primit Ana de la iubitul ei. Nici această mașină nu a trecut însă, de selecția dură a producătorului peliculei.

Saab-9-3-20-T-Aero-Cabriolet3 Cincizeci de umbre întunecate

Pasionat de brand-ul Audi, Christian are și un SUV Q7, la bordul căruia urcă doar pe bancheta din spate, în timp ce bodyguard-ul său Taylor urcă la volan. În film, și acest Q7 dispare, fiind înlocuit de o limuzină A8.

Audi Q7 în care Taylor îi plimbă pe Ana și pe Christian și pe care ea îl descrie ca fiind “o bestie de mașină” a fost înlocuit în film de un Audi A8.

A picat la montaj și un bolid Audi R8 Sypyder, la volanul căruia E.L. James îl urcă pe Christian în trilogia sa și pe care pasionații de mașini abia așteptau să-l vadă. Bizar este că R8-ul s-a aflat pe platoul de filmare, iar echipa a tras nenumărate duble cu mașina. Trebuie să mergeți la film ca să aflați ce mașină îl înlocuiește.

În carte, Anei îi place atât de mult R8-ul, încât Christian îi vă dărui unul identic, de culoare albă, în ziua în care aceasta împlinește 22 de ani.

Cu un buget de 40 de milioane de dolari, prima serie a triologiei “Fifty Shades of Grey” a înregistrat încasări de 570 de milioane, iar casa de producție mizează pe și mai mult anul acesta. Cea de-a treia și ultima parte a seriei își va face apariția peste exact un an.

Sursă foto: Fifty Shade of Grey – Wikia.

Adaugati comentariu