Volvo S90. O adevărată oază de confort și siguranță la volan

Volvo S90

Volvo S90: siguranță maximă la volan și o experiență memorabilă de condus

Un autoturism estate elegant și rafinat, Volvo S90 impresionează prin designul aerisit, cu linii curate și proporții puternice, dar și prin interiorul luxos și practic.

Cu modelul Volvo S90 te bucuri de un sedan executiv cu interior calm și reconfortant, ce combină tehnologia intuitivă cu interiorul luminos pentru a-ți oferi o adevărată oază de confort și siguranță atunci când ești la volan.

La bordul noului tău Volvo S90, te vei bucura de:

● Un autoturism sigur pentru tine și pasagerii tăi. Oțelul cu bor foarte rezistent formează o celulă rigidă de siguranță în jurul mașinii, iar funcții precum City Safety și Run-off-road Mitigation protejează, de asemenea, pasagerii mașinii, dar și participanții la trafic.

● Motorizări de ultimă generație, ce oferă performanțe puternice. Un motor compact, cu patru cilindri, se combină cu tehnologii precum supraalimentarea și electrificarea, pentru o putere lină și eficiență excepțională.

● Trei moduri de conducere, Confort, Eco și Dynamic, ce îți permit adaptarea experienței de condus la drum sau chiar la starea ta de spirit. Printr-un al patrulea mod, Individual, poți să combini caracteristici pentru a crea un stil de condus adaptat nevoilor tale.

● Un interior calm și relaxant, datorită aspectului aerisit și detaliilor elegante. În plus, Volvo V90 este disponibil cu un acoperiș panoramic care se întinde pe scaunele din spate – toți cei din mașină beneficiază în acest fel lumină naturală.

● Un portbagaj spațios și flexibil. Acesta a fost special proiectat pentru a facilita încărcarea și transportul, iar bagajele sunt securizate de o plasă specială, care le împiedică să alunece. Hayonul are o opțiune hands-free, ce permite deschiderea printr-o mișcare a piciorului sub bara de protecție din spate.

● Un ecran tactil format cu portret, ce facilitează citirea informațiilor și a hărților. Sistemul de navigație Sensus Navigation, complet integrat, este de asemenea intuitiv și ușor de înțeles.

● Funcționalități precum Blind Spot Detection, ce detectează autoturismele din zonele care nu sunt vizibile cu ajutorul oglinzilor și Automatic Cruise Control, ce reglează automat viteza pentru a păstra distanța față de autoturismul din față. De asemenea, ești avertizat la trecerea involuntară peste benzile de circulație

La volanul unui Volvo S90 te bucuri de unul dintre cele mai sigure și performante autoturisme de pe piață!Contactează cel mai apropiat dealer pentru a afla care sunt ultimele oferte de mașini Volvo de vânzare, în București și în țară! Cu un click aici vei găsi numeroase oferte de autoturisme Volvo de vânzare.

Prețurile unui Volvo S90 pornesc de la 42,010 euro + TVA pentru varianta Inscription. Folosește un configurator Volvo pentru a vedea exact prețul modelului ales, cu dotările pe care le dorești.

Programează chiar acum un Test Drive la o reprezentanță Volvo din București sau din țară, pentru a conduce modelul ales. Interesează-te mereu de oferte de mașini Volvo pe stoc, pentru a putea conduce noul tău autoturism în cel mai scurt timp posibil!

Adaugati comentariu