Un urs blocat într-un Subaru, face interiorul praf

Urs Subaru (1)

Șoferița asta a avut mai multă minte ca turista din Ungaria care și-a făcut selfie cu ursul la Lacul Sfânta Ana și a fost mușcată. O femeie din Connecticut a găsit un urs în mașina sa și a alertat autoritățile.

Linda Morad din Connecticut a văzut din casă cum se aprind farurile mașinii sale. Curioasă, și-a luat telefonul și a mers în parcare să investigheze. Se aștepta probabil, să găsească un hoț, dar hoțul avea patru labe și spunea de zor “Mor, mor”.

Urs Subaru

Femeia speriată a sunat la poliție. Ofițerii au sosit la fața locului la scurt timp după primirea apelului și au fost surprinși să observe că la bord se afla un urs real. Cum a ajuns înăuntru însă, nu au reușit să afle, dar cel mai probabil, șoferița uitase să închidă mașina, iar animalul nu a făcut decât să tragă de mânerul portierei. Din nefericire pentru el, dar mai ales pentru șoferiță, fiara s-a blocat în mașină.

Proprietara mașinii a decis să ducă mașina la spălătorie a doua zi. Dar nicio spălătorie din lume nu poate să rezolve problema, pentru că ursul a distrus, pur și simplu, interiorul. Bordul și volanul poartă urme adânci de gheare, iar scaunele și bancheta sunt franjuri. Nici măcar acoperișul nu a scăpat.

Urs Subaru

Cu siguranță, când a bifat căsuța de Vandalism în biroul companiei de asigurări, Linda Morad nu s-a gândit nicio secundă că vandalul va fi o fiară sălbatică.

 

Adaugati comentariu