Un proprietar de Dodge și-a pus monitoare la ceafă!

Dodge Challenger cu 6 monitoare (4)

Dacă credeați că le-ați văzut pe toate, iată ceva care s-ar putea să vă sucească mințile. De tot și la propriu! Un american își vinde Dodge-ul cu 6 monitoare. Unde a avut loc să le pună pe toate? Pe fețele tetierelor, orientate către sensul de mers. Așa că drum bun… cu spatele la drum!

Mașina, un Dodge Challenger din 2010, este oferită spre vânzare la o reprezentanță din Ohio, Statele Unite. Muscle car-ul este propulsat de un motor V6 diesel și este, se pare, unic în lume. Are nu mai puțin de 6 monitoare.

Dodge Challenger cu 6 monitoare (1)

Poftim? Șase? Unde a avut loc să le monteze pe toate? Este montat câte unu pe fiecare dintre tetiere. Dar ce este special la această mașină este că toate ecranele sunt îndreptate către față. Așa că ocupanții mașinii ar trebui să stea cu fața la spate ca să vadă imaginile afișate. Iar când se uită totuși la drum, își vor rezema capul de… confortabilele LCD-uri.

Acestea sunt patru, dar anunțul de vânzare vorbește despre șase. Probabil celelalte două sunt sub coloana de direcție sau în buzunarele ușilor. Oricum, undeva unde sunt imposibil de privit.

Kilometrajul arată că bolidul a parcurs puțin peste 90 000 km (56 000 mile). Dodge-ul cu această configurație inedită costă 15,999 de dolari.

Dacă aveți idee de ce proprietarul a ales această personalizare, să ne spuneți și nouă. Noi nu ne-am prins.

Adaugati comentariu