Un leopard la fabrica Suzuki – Poliția prinde, în sfârșit, felina din uzină

Leopard Suzuki

Uzinele se închid doar din lipsă de fonduri sau de sărbători legale. Dar în India, nu departe de New Delhi, uzina Suzuki și-a închis porțile din cauza unui leopard!

Camera de supraveghere a surprins felina umblând nestingherită de-a lungul coridoarelor centrului de construcții auto din Manesar, aflat la 39 de kilometri de capitala New Delhi. Pentru nu-și pune angajații în pericol, conducerea a decis să-i trimită pe toți acasă.

36 de ore a durat vânătoarea, iar poliția și specialiștii în prinderea animalelor sălbatice au folosit carne crudă și chiar capre vii pentru a atrage leopardul. Dar acesta a decis să rămână pe poziții și să nu se lase prins sub nicio formă. Abia a treia zi, leopardul s-a întors unde fusese zărit prima dată, iar veterinarii au tras în el cu o armă cu tranchilizant.

Pe leopard îl așteaptă acum o evaluare medicală, înainte de a fi eliberat în sălbăticie, iar angajații s-au întors deja la posturile lor din uzină. Măsura de a închide centrul pentru a nu pune în pericol viețile celor care lucrează acolo a fost una firească. În India, 1.144 de oameni au fost uciși în perioada aprilie 2014 – mai 2017 de animale sălbatice. Populația de leoparzi din India este estimată în jurul cifrelor de 12.000 – 14.000.

Adaugati comentariu